Galaxy Note 6 ar putea să fie lansat sub un alt nume

Autor: Aurelian Mihai 25.05.2016
Galaxy Note 6 ar putea să fie lansat sub un alt nume

Potrivit unor zvonuri circulate de surse apropiate companiei sud-coreene, Samsung va lua o lecţie de la rivalul Apple, sărind peste un număr de generaţie al seriei de telefoane Galaxy Note.

Urmărind să elimine orice confuzie printre utilizatori, profitând totodată de succesul seriei Galaxy S7, Samsung va renunţa la numerotarea actuală folosită pentru seria Galaxy Note. Astfel, în loc de Galaxy Note 6, seria pregătită pentru acest an va purta numele Galaxy Note 7.

Potrivit aceleiaşi surse, decizia aducerii celor două familii Galaxy S şi Galaxy Note la acelaşi număr de generaţie este legată şi de planurile Samsung pentru echiparea următorului model Galaxy Note cu un ecran  dual-edge, curbat pe ambele laturi. Nu este clar dacă Samsung va prelua reţeta folosită cu succes la familia de telefoane Galaxy S7, lansând un model Galaxy Note 7 cu design clasic şi o versiune Note 7 edge având ecran curbat.

Dacă va fi pusă în practică, decizia saltului peste un număr de generaţie cu siguranţă nu va fi o premieră, Apple folosind aceeaşi tactică în anul 2008 când a trecut de la primul model iPhone direct la seria iPhone 3G. Şi atunci, decizia a fost justificată prin includerea unei tehnologii noi, oferind viteze crescute în conexiunile de internet mobil.

Vezi si Galaxy Note 6 ar putea veni cu un display mai mare şi 6 GB memorie RAM

Tags: