Gata de (re)lansare, Galaxy Note7R ar putea avea jumătate din preţul modelului original

Autori: Adrian Popa, Aurelian Mihai 11.05.2017
Gata de (re)lansare, Galaxy Note7R ar putea avea jumătate din preţul modelului original

Galaxy Note7 refuză să moară, milioanele de dispozitive rămase în depozitele Samsung urmând să reapară în magazine purtând numele Galaxy Note7R.

„Noul” smartphone se deosebeşte de produsul lansat toamna trecută doar prin folosirea unui acumulator de capacitate ceva mai mică – 3200mAh în loc de 3500mAh şi câteva elemente de ordin estetic, cum ar fi o etichetă tip hologramă aplicată deasupra ecranului.

Dacă iniţial, Galaxy Note7 a avut un preţ de lansare usturător, de 875 dolari, cumpărătorii versiunii recondiţionate vor trebui să scoată din buzunar aproximativ 440 dolari, bucurându-se în schimb de toate avantajele unui vârf de gamă: ecran QHD de 5.7”, chipsetul Exynos 8890 octa-core ajutat cu 4GB memorie RAM, 64GB memorie internă ultra-rapidă şi o cameră foto de 12MP prevăzută cu stabilizare optică. Singurul compromis notabil este acumulatorul ceva mai mic şi designul uşor învechit, după standardele actuale.

Ţinând cont de faptul că seria Galaxy Note7 încă poartă stigmatul de „bombă cu ceas” în mintea multora, probabil că nu ar fi o idee bună să foloseşti telefonul Galaxy Note7R la bordul avioanelor de linie, sau în alte spaţii publice unde folosirea acestui dispozitiv a fost interzisă anterior.

 

Tags: