Carl Pei, co-fondator OnePlus și mai nou CEO al Nothing, devine ușor, dar sigur, unul dintre cei mai interesanți „review-eri” de tehnologie de pe YouTube. Acesta a testat deja telefoanele concurenței, precum iPhone 14 Pro și Samsung Galaxy S23 Ultra, dar și OnePlus 11, cel mai nou model de la compania pe care a părăsit-o în urmă cu câțiva ani, și le-a comparat foarte onest cu Nothing Phone (1), telefonul pe care noua sa companie îl vinde acum. Totuși, căștile sunt produsele care au pus Nothing pe hartă, iar Pei a ales să testeze cele mai noi AirPods de la Apple și să le compare cu ceea ce oferă compania sa.
Surprinzător, Carl Pei este extrem de onest atunci când vine vorba despre review-urile de tehnologie, în ciuda faptului că are la vânzare produse concurente. Acesta încearcă să își păstreze obiectivitatea și evidențiază avantajele produselor concurente, dar și dezavantajele produselor pe care compania sa le face, în comparație.
De exemplu, în cazul căștilor AirPods Pro 2 de la Apple, acesta recunoaște că design-ul simplu și minimalist și lipsa unor funcții foarte avansate sunt un avantaj, întrucât este vorba despre un produs de masă, care va fi cumpărat de mulți utilizatori, majoritatea nu foarte tehnici. În comparație, Nothing Ear (2) este un produs mai complex, cu mai multe opțiuni de configurare, care sunt promovate în special către fanii tehnologiei. Curios, acesta spune că majoritatea clienților care folosesc căștile Nothing Ear sunt cei care au iPhone-uri, nu Android.
Acesta spune că sunetul de pe AirPods Pro este foarte neutru, ceva ce nu îi place în mod special. În comparație, Nothing Ear (2) au un sunet specific, acordat special pentru a se diferenția în piață. Totuși, există un capitol la care recunoaște că AirPods Pro 2 sunt mai bune: modul de transparență. Atunci când folosești căștile de la Apple cu acest mod pornit, poți uita că le ai în urechi, întrucât sunetul captat de microfoane este aproape identic cu cel natural pe care îl auzi fără căști. De asemenea, anularea zgomotului ambiental este foarte bună, chiar cea mai bună de pe căști de acest gen, spune Pei.
Desigur, diferența între AirPods Pro 2 și Nothing Ear (2) este mare atunci când vine vorba despre preț. Apple cere 250 de dolari americani pe căștile sale, în timp ce alternativa Ear (2) costă 150 de dolari.
În review-urile anterioare, Carl Pei a vorbit și despre faptul că Nothing Phone (2) nu are o cameră la fel de performantă precum concurența, dar pare că este hotărât să îmbunătățească aceste neajunsuri pe care le identifică în produsele din generațiile următoare. Deja Ear (2) sunt un upgrade important față de prima generație, iar în vară, Nothing pregătește lansare Phone (2), cu procesor high-end și probabil camere mai performante.
sursa: Nothing