Ofertă Kaufland: Televizor Smart HDR10 la un preț de 900 de lei

Ofertă Kaufland: Televizor Smart HDR10 la un preț de 900 de lei

Kaufland a făcut publice ofertele care vor intra în vigoare de la sfârșitul acestei luni. Printre multitudinea de produse se află și un televizor smart HDR10 marca TCL.

Oferta Kaufland valabilă începând cu data de 29 mai cuprinde un televizor smart HDR10 marca TCL cu o diagonală impresionantă de 40 de inchi (101 centimetri). Dispozitivul dispune de o rezoluție FHD (1920×1080 pixeli), un port USB 2.0, două porturi HDMI 1.4, HDMI eARC, CI+, Bluetooth și Wifi.

Aparatul, numai bun de pus într-un dormitor sau într-o sufragerie mai mică, va costa doar 899 de lei.

Televizor Smart HDR10, 900 de lei în oferta Kaufland

Tot în oferta magazinului va putea fi găsit și un TV Vortez HD (1366×768 pixeli), cu o diagonală de 32 inchi (81 cm), 2 x USB, 3 x HDMI și CI+. La prețul de 449 de lei, acesta este un dispozitiv care se va potrivi bine într-o bucătărie.

Pentru ca meciurile de fotbal sau emisiunile de divertisment să se audă cât mai bine, Kaufland cuprinde în oferta sa și un soundbar TCL de 200 W cu Dolby Audio, la prețul de 349 de lei.

Nu în ultimul rând, dacă v-ați pierdut vechea telecomandă, magazinul va avea și telecomenzi universale 4 în 1 HAMA, la prețul de 34,99 lei bucata.

Acest articol nu este sponsorizat! Mai multe detalii despre produsele disponibile găsiți pe site-ul Kaufland. Pentru a face o alegere cât mai informată, consultați și ofertele celorlalte magazine!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ştefan Trepăduș este blogger din 2009, abordând subiecte legate de cultură și de tehnologie. După un an petrecut într-o agenție de social media și doi ani în presa locală, el s-a reîntâlnit cu domeniile mai dragi inimii lui, știința și tehnologia, în cadrul grupului Gândul Media Network. citește mai mult