A fost lansat realme C67, un smartphone cu cameră de 108 megapixeli la un preț accesibil

A fost lansat realme C67, un smartphone cu cameră de 108 megapixeli la un preț accesibil
Foto: realme

Brandul cu cea mai rapidă ascensiune pe piață lansează modelul realme C67, redefinind standardele din segmentul accesibil.

realme C67 este cel mai performant din seria C, având o platformă Snapdragon pe 6nm, cameră de 108MP și o baterie capabilă să ducă totul. Cu peste 100 de milioane de unități vândute din seria C, realme demonstrează cererea mare pentru telefoane accesibile, dar performante, cum este modelul C55, cel mai vândut de până acum.

realme C67 este primul telefon din seria C cu platformă Snapdragon, ceea ce îi conferă performanțe ridicate. Dispozitivul a obținut un scor de 330K în AnTuTu, ceea ce arată puterea procesorului Snapdragon 685, optimizat pentru eficiență și putere, asigurând o experiență fluidă chiar și în sarcini solicitante. Comparativ cu modelul C55, C67 are o creștere de 15% în performanța CPU și 10% în performanța GPU, având o frecvență de 2.8GHz, potrivit producătorului.

realme C67 dispune de dotări de flagship la o fracțiune din preț

Ecranul LCD IPS de 90Hz al modelului C67, cu o luminozitate de 800 nits, este foarte vizibil chiar și în lumina directă a soarelui. De asemenea, C67 este primul telefon din gama sa de preț care renunță la suportul de plastic al ecranului, o caracteristică rezervată de obicei dispozitivelor de vârf.

Camera de 108MP a modelului C67, cu cel mai mare senzor din acest segment de preț, dispune de zoom in-senzor 3x și poate face fotografii la rezoluția maximă de 108MP. Tehnologia de zoom in-senzor 3x utilizează 12 milioane de pixeli pentru a realiza fotografii cu zoom fără pierderi de calitate. C67 oferă și funcția Portret 3X, ideală pentru fotografierea oamenilor, și are cele mai bune capacități de fotografiere în condiții de lumină scăzută, datorită suprafeței de detectare a luminii mărită cu 132%.

Pe partea software, C67 vine cu Mini Capsule 2.0, care permite interacțiuni eficiente în diverse aplicații și notificări pop-up dinamice pentru un control mai rapid. Cu 256GB de stocare și 8GB RAM, C67 este un adevărat campion în categoria sa, având și difuzoare stereo, baterie de 5.000 mAh și încărcare rapidă la 33W.

Modelul C67 este disponibil la partenerii locali la prețul de 899 RON pentru varianta de 128GB și 999 RON pentru cea de 256GB.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ştefan Trepăduș este blogger din 2009, abordând subiecte legate de cultură și de tehnologie. După un an petrecut într-o agenție de social media și doi ani în presa locală, el s-a reîntâlnit cu domeniile mai dragi inimii lui, știința și tehnologia, în cadrul grupului Gândul Media Network. citește mai mult