Vrei să-ți facă inteligența artificială friptură la grătar? Brisk It vin cu soluția

20.06.2024
Vrei să-ți facă inteligența artificială friptură la grătar? Brisk It vin cu soluția

Cu toții ne-am pus cel puțin o dată întrebarea „dar ce scump e telefonul x, face și de mâncare la banii ăștia”? Ei, bine, omenirea a ajuns în sfârșit în punctul în care ceva creat de noi poate să și gătească. Dar în cazul acesta nu este vorba despre un telefon, ci despre inteligența artificială.

ChatGPT, fă-mi o friptură

Bine, nu e chiar ChatGPT cel care ne va ajuta în bucătărie sau afară, pe terasă, ci asistentul virtual numit Vera. Creat de compania inovatoare Brisk It cu sediul în California, acest model de inteligență artificială ascultă toate întrebările puse de utilizator și răspunde în timp real. Vera are la dispoziție un număr nelimitat de rețete și sfaturi pentru a pregăti cea mai bună friptură din lume. Întreab-o tot ce vrei și-ți va oferi informații utile pe loc.

Ideea din spatele acestui asistent virtual este ca Vera să ușureze viețile celor care iubesc să se întâlnească cu prietenii la un grătar, dar nu vor să-și piardă timpul și să-și bată capul cu ce fel de carne să aleagă și cum s-o gătească.

Vera e atentă la detalii și se adaptează

Dacă ardeiul iute nu-ți face bine sau ai o alergie la oricare aliment, îi poți spune asta Verei și-ți va propune alte ingrediente pentru friptură. În caz că ai uitat să întorci carnea pe cealaltă parte, asistentul tău virtual te va atenționa. La fel și dacă ai uitat să adaugi ceva important pe grătar.

Vera e compatibilă doar cu grătarele smart Brisk It Origin 940 ($899.99) și Origin 580 ($699.99). Ca s-o folosești imediat, trebuie să instalezi aplicația dezvoltată tot de Brisk It.

Sursa: TechRadar

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult