Razer a anunțat o colecție de îmbrăcăminte și periferice de gaming. Colaborare specială cu Keith Haring

21.06.2024
Razer a anunțat o colecție de îmbrăcăminte și periferice de gaming. Colaborare specială cu Keith Haring

Colaborarea Razer x Keith Haring, anunță recent, are ca inspirație cultura urbană de stradă și pune în evidență stilul artistic îndrăzneț al lui Keith Haring și estetica unică Razer.

Colecția de îmbrăcăminte și periferice de gaming

Pasionații de gaming își vor putea striga creativitatea și pasiunea pentru aventură prin intermediul hainelor în combinație de roșu, alb și negru, decorate cu inimi zâmbitoare. Colecția de haine include o șapcă, un hanorac și un tricou. Cea de periferice de gaming vine cu o pereche de căști wireless multi-platform Razer Barracuda X Keith Haring Edition, un mouse de gaming wireless ultra ușor Razer Orochi V2 și un mouse mat de gaming Razer Gigantus.

Exprimă-ți stilul cu Razer

Este foarte ușor să-ți lași amprenta asupra produselor tale preferate de gaming prin serviciul unic de personalizare Razer Customs. Acesta a fost gândit special pentru toți iubitorii de artă și jocuri pe calculator. Acum este mai ușor ca niciodată să-și transforme visele în realitate prin crearea unui design unic. Serviciul de personalizare poate fi folosit pentru perifericele de acasă și carcase de telefon. Utilizatorii pot aplica ei înșiși gamertags ori nume pe articolele preferate.

Colaborarea Razer x Keith Haring este menită să arate impactul durabil pe care cultura, arta și activismul social le au asupra lumii și comunității de gaming. Munca artistului inovator Keith Haring este acum pusă și mai mult în evidență prin intermediul echipamentului de ultimă generație și al articolelor vestimentare de la Razer.

Preț și disponibilitate

Prețul mouse-ului de gaming wireless Razer Orochi V2 Top Shell este de 24,99€. Cei care-și doresc suporturile de mouse Gigantus V2 Medium, Large sau XXL le pot găsi la următoarele prețuri: 49,99 Euro, 54,99 Euro și 69,99 Euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult