Zvon: Iată cum vor arăta Samsung Galaxy Buds 3. Unde și când vor fi lansate

21.06.2024
Zvon: Iată cum vor arăta Samsung Galaxy Buds 3. Unde și când vor fi lansate

Poza scăpată săptămâna trecută de Evan Blass pe X cu noile Samsung Galaxy Buds 3 i-a nemulțumit pe mulți. De ce? Simplu: din cauza designului aproape identic cu faimoasele căști AirPods de la rivalii Apple.

Cum vor arăta Samsung Galaxy Buds 3

Cei de la Coupang, un important retailer sud-coreean, au postat recent pe contul lor oficial X câteva randări cu Galaxy Buds 3. Din imagini putem vedea că aceste căști chiar arată ca niște AirPods. Pare că Samsung au decis să renunțe la forma clasică de bec prin care s-au făcut remarcați și să adopte atât forma, cât și fantele folosite de Apple pentru căștile lor.

Până și cutia în care pot fi ținute a fost modificată și va fi aproape similară cu cea oferită de compania americană. Carcasa acesteia nu va mai avea același design pătrățos folosit pentru ultimele câteva generații.

Diferența stă în culoare și carcasa transparentă

Dar să dăm Cezarului ce-i al Cezarului: Samsung Galaxy Buds 3 vor avea ceva doar al lor. Și anume: capacul și culoarea cutiei în care vin, dar și culoarea căștilor în sine. Samsung s-au decis pentru o formă dreptunghiulară cu un capac transparent. Ceea ce este un plus pentru utilizatori. Aceștia vor putea vedea dacă ambele căști sunt sau nu la locul lor. Tija fiecărei căști coboară în carcasă, iar capacul se va putea deschide orizontal pentru un acces facil.

Samsung Galaxy Buds 3 vor avea o culoare argintie metalică și trăsături unghiulare.

Disponibilitate

Nu se știe exact când vor fi anunțate oficial noile Galaxy Buds 3, dar cel mai probabil aceasta se va întâmpla în cadrul evenimentului Samsung Galaxy Unpacked zvonit a avea loc pe 10 iulie 2024 în Paris.

Este interesant de observat cum Samsung s-au hotărât să renunțe la ceva ce-i făcea ușor de recunoscut pe piața căștilor wireless pentru telefon. Decizia de a adopta un design compact nu va întârzia să le aducă fani noi, dar rămâne de văzut dacă schimbarea va aduce succesul scontat.

Sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult