Razer anunță noul mouse ergonomic wireless DeathAdder V3 HyperSpeed

24.06.2024
Razer anunță noul mouse ergonomic wireless DeathAdder V3 HyperSpeed

Razer anunță lansarea noului DeathAdder V3 HyperSpeed, un mouse ergonomic wireless destinat esports. Celebrul DeathAdder V3 Pro a servit drept inspirație pentru acest model.

De ce să alegi DeathAdder V3 HyperSpeed

Stilul de prindere, forma și dimensiunea mouse-ului DeathAdder V3 HyperSpeed îl fac un dispozitiv performant și accesibil. Designul și înălțimea au fost ajustate, testate și validate pentru a îndeplini standardele ridicate ale comunității și profesioniștilor esports. Mouse-ul este ideal pentru jucătorii și campionii în devenire care vor să-și îmbunătățească performanțele cu tehnologia Razer.

Design

Cu forma sa ergonomică și o greutate de doar 55g, DeathAdder V3 HyperSpeed este conceput pentru a fi ușor de manevrat. Noul design reduce greutatea cu peste 12% față de DeathAdder V3 Pro. Textura sa netedă la atingere asigură un confort sporit și tipul de control esențial în toate acele sesiuni lungi de gaming.

Caracteristici

Bateria de lungă durată ajută mouse-ul să reziste până la 100 de ore în timpul turneelor și sesiunilor intense de gaming. Reîncărcarea rapidă este posibilă prin conectivitatea de tip C.

Opțiunea HyperSpeed Wireless asigură o conectivitate fiabilă și cu latență redusă, un factor esențial pentru competiții. De asemenea, mouse-ul poate fi actualizat la o rată de polling de 8000Hz wireless cu ajutorul Razer HyperPolling Wireless Dongle, vândut separat. Comutatoarele optice Razer Gen-3 și senzorul optic Razer Focus X 26K asigură acțiuni ultra-receptive și precizie maximă. Funcția nouă de Dynamic Sensitivity oferă o personalizare precisă a DPI și input-ului mouse-ului.

DeathAdder V3 HyperSpeed se alătură modelelor DeathAdder V3 Pro și DeathAdder V3 cu fir, îmbogățind portofoliul Razer. Gamerii de pretutindeni și de toate nivelurile se pot acum bucura de un mouse de gaming wireless ergonomic de înaltă performanță.

Disponibilitate și prețuri

DeathAdder V3 HyperSpeed poate fi achiziționat din magazinul oficial Razer, din magazinele RazerStore România și de la anumiți retaileri la prețul de 119.99€.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult