Noul monitor AOC GAMING de 27 inci promite o rată de refresh de 280 Hz

22.06.2024
Noul monitor AOC GAMING de 27 inci promite o rată de refresh de 280 Hz
Foto: AGON by AOC

AGON by AOC, cunoscutul brand de monitoare pentru gaming și accesorii IT, a anunțat lansarea modelului AOC GAMING C27G2Z3/BK, un monitor de 27 de inci (68,6 cm), cu ecran curbat și rezoluție Full HD. Conceput pentru jucătorii competitivi, dar și cei ocazionali, monitorul dispune de o rată de refresh ridicată de 280 Hz, timpi de răspuns GtG de până la 1 ms și de 0,5 ms MPRT, precum și un panou Fast VA cu contrast ridicat și o curbură 1500R, toate la un preț accesibil.

O experiență imersivă

Curbura 1500R a modelului AOC GAMING C27G2Z3/BK promite să-și “învăluie” utilizatorii, iar ecranul curbat de 27″ se laudă cu o experiență de vizionare mai naturală și mai confortabilă, minimizând oboseala ochilor în timpul sesiunilor de gaming prelungite. Indiferent de tipul jocului ales, de exemplu un simulator de curse rapide sau unul de tip open world, curbura ecranului ar trebui să sporească sentimentul de prezență și de implicare pentru gameri.

AOC GAMING
Foto: AGON by AOC

Avantaje competitive

Cu o rată de refresh de 280 Hz, monitorul depășește standardul actual de 240 Hz pentru eSports, rezultând într-un gameplay mai rapid și mai responsiv, oferind jucătorilor un avantaj competitiv. Monitorul poate atinge un timp de răspuns GtG de până la 1 ms (în modul Overdrive), abilitate ce asigură eliminarea efectului de tip ghosting și a neclarității cauzate de imaginile în mișcare (Motion Blur), asigurând în același timp o precizie de afișare ridicată. Pentru o experiență de utilizare și mai fluentă, monitorul dispune de setarea MBR (Motion Blur Reduction), care utilizează o iluminare de fundal cu efect stroboscopic (Strobing Backlight) ceea ce permite un timp de răspuns de 0,5 ms MPRT (Moving Picture Response Time), îmbunătățind considerabil calitatea imaginilor în mișcare.

Compatibilitate HDR10

Ecranul Fast VA din dotarea monitorului oferă o calitate ridicată a imaginii și un contrast ridicat de 4000:1, promițând tonuri de negru profunde și culori vibrante pentru o experiență vizuală cu adevărat captivantă. Datorită compatibilității HDR10, monitorul poate afișa o gamă mai largă de niveluri de luminozitate și culoare, evidențiind cele mai fine detalii, atât în scenele întunecate, cât și în cele luminoase. Rezoluția Full HD (1920×1080) asigură un echilibru între claritate și performanță, oferind posibilitatea de a atinge rata de refresh de 280 Hz a monitorului chiar și plăcilor video de nivel mediu.

AOC GAMING
Foto: AGON by AOC

Adaptive-Sync pentru jocuri mai fluente

Pentru a elimina efectele de tip tearing și stuttering, AOC GAMING C27G2Z3/BK suportă tehnologia Adaptive-Sync, sincronizând rata de refresh a monitorului cu cea a plăcii video, pentru o experiență de joc cât mai fluidă. Această tehnologie este compatibilă cu GPU-urile NVIDIA și AMD.

Design ergonomic pentru confort sporit

Modelul C27G2Z3/BK dispune de un suport robust, cu o înălțime reglabilă de 130 mm și funcționalitate de înclinare și de rotire, care permite utilizatorilor să găsească unghiul de vizualizare potrivit fiecărei configurații. Marginile subțiri ale monitorului și design-ul elegant îl fac potrivit pentru orice spațiu de gaming cu mai multe monitoare, în timp ce suportul VESA oferă o flexibilitate suplimentară în cazul montării pe un braț dedicat.

AOC GAMING
Foto: AGON by AOC

Preț și disponibilitate

AOC GAMING C27G2Z3/BK, cu o garanție de 3 ani, va fi disponibil începând cu luna iulie 2024, la un preț recomandat de 1190 Lei.

Sursa: AGON by AOC

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult