Noi detalii despre camerele de pe Galaxy S25 Ultra. Upgrade pentru senzori

24.06.2024
Noi detalii despre camerele de pe Galaxy S25 Ultra. Upgrade pentru senzori

Acum ceva timp apăreau zvonuri despre Samsung Galaxy S25 Ultra și camerele de pe acest nou model al gigantului sud-coreean. Între timp au făcut rost de noi detalii. Iată la ce ne putem aștepta.

Noi senzori Isocell și ultrawide

Potrivit vechilor zvonuri, Samsung Galaxy S25 Ultra ar veni echipat cu un senzor Isocell de 1/3 inci. Acesta este puțin mai mare decât senzorul de 1/3.52 inci de pe modelul Galaxy S24 Ultra. Dacă zvonul se adeverește, ar însemna că Galaxy S25 Ultra ar oferi o rezoluție mult-îmbunătățită: de la 10MP la 50MP. Un al doilea progres semnificativ ține de senzorul ultrawide. Deși ar fi de 1/2.76 inci, adică puțin mai mic decât cel de 1/2.55 inci de pe Galaxy S24 Ultra, acesta ar putea impresiona printr-un salt uriaș al rezoluției de la 12MP la 50MP.

Fotografii și mai impresionante

Sperandio4Tech mai spune și că modelul Galaxy S25 Ultra ar fi înzestrat cu noi algoritmi, dar rămâne să vedem despre ce este vorba. Samsung încă ține toate detaliile in spatele ușilor închise. Dar având în vedere că toate zvonurile țin de camere, este foarte posibil ca acești algoritmi să aibă de-a face cu îmbunătățirea calității pozelor.

Deja știm că Galaxy S24 Ultra este maestru în fotografii de top. Dacă zvonurile legate de camerele de pe Galaxy S25 se adeveresc, atunci o să avem un dispozitiv care va face poze și mai și, în special în condiții de lumină scăzută. Am putea vorbi chiar de un zoom spațial de 100x fără utilizarea camerei periscop de 10x. Stabilizarea pentru poze și clipuri ar urma să fie și mai bună.

Să nu uităm însă că vom ști mai multe despre Galaxy S25 Ultra în cadrul evenimentului Samsung Unpacked ce urmează să aibă loc pe 10 iulie.

Sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult