Honor Play 60 Plus, lansat oficial în China. Specificatii și preț

24.06.2024
Honor Play 60 Plus, lansat oficial în China. Specificatii și preț

După ce imaginile și specificațiile noului Honor Play 60 Plus au fost scăpate online, compania chineză tocmai a lansat oficial acest dispozitiv în China. Conform companiei, modelul a fost special gândit pentru utilizatorii care vor un telefon cu o baterie ce poate rezista mai mult de o zi.

Dimensiuni și culori

Honor Play 60 Plus are următoarele dimensiuni: 166.9 x 76.8 x 8.24 mm. Dispozitivul cântărește 198 de grame și este rezistent atât la apă, cât și la praf datorită ratingului IP64. În plus, acesta oferă rezistență la cădere certificată SGS cu 5 stele din 5. Telefonul vine în trei nuanțe: Phantom Night Black, Moon Shadow White și Wonderland Green.

Caracteristici

Honor Play 60 Plus este echipat cu un ecran LCD de 6.77 inci cu o rezoluție HD+ de 720 x 1610 pixeli și o rată de reîmprospătare de 120Hz. În ceea ce privește procesorul, telefonul este înzestrat cu un chipset Snapdragon 4 Gen 2. La capitolul RAM și opțiuni de stocare, Play 60 Plus oferă următoarele: 12 GB de RAM și opțiuni de stocare de până la 512 GB UFS 3.1.

Acest model nou de la Honor rulează Magic OS bazat pe Android 14. Ceea ce este și mai interesant este că sistemul de operare oferă 8 GB de RAM virtual. Bateria este una impresionantă pentru un telefon de acest calibru: 6000 mAh. Acest tip  e baterie suportă încărcarea rapidă de 35W.

Camere și alte detalii interesante

Noul telefon al celor de la Honor are un set de camere duale pe spate și o cameră frontală. Camera de pe față este de 5 MP și va putea fi folosită pentru selfie-uri. Camerele duale sunt formate dintr-un senzor principal de 50 MP și unul secundar de 2 MP.

În plus față de ce s-a menționat mai sus, Honor Play 60 Plus vine cu o mufă pentru căști și un scanner de amprente situat pe lateral.

Preț și disponibilitate

Honor Play 60 Plus este disponibil în China în două variante. Prima oferă 12 GB RAM + 256 GB stocare la prețul de CNY 1,499 (echivalentul a €192), pe când cea de-a doua vine cu 12 GB RAM + 512 GB stocare și un preț de CNY 1,699 (echivalentul a €218).

Sursa: GSMArena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult