Top 5 aplicații populare de streaming în România și internațional

25.06.2024
Top 5 aplicații populare de streaming în România și internațional

În ultimii ani, aplicațiile de streaming au devenit parte esențială a vieții noastre de zi cu zi. Acestea ne ajută să evadăm din cotidian, oferindu-ne acces la o gamă variată de filme, seriale sau documentare pe diferite teme. În articolul de azi vom explora cele mai populare aplicații de streaming atât din România, cât și internațional.

Aplicații de streaming populare în România

1. Netflix

Cea mai populară platformă de streaming în România și liderul pieței locale, Netflix oferă filme, seriale și documentare pentru toate gusturile. Utilizatorii au acces inclusiv la conținut original și seriale de succes precum The Witcher și pot descărca conținutul pentru vizionare offline.

2. HBO Max

HBO Max oferă conținut premium și acces la o gamă largă de producții originale și clasice, precum și la cele mai noi lansări de filme.

3. Amazon Prime Video

Amazon Prime Video oferă un mix interesant de filme și seriale, inclusiv producții originale precum The Boys. Abonamentul include, pe lângă streaming video, și livrări rapide pentru produsele comandate pe Amazon.

4. Disney+

Disney+ este platforma preferată pentru fanii Marvel, Star Wars și Disney. Aplicația este în special atractivă pentru familii și copii, datorită conținutului variat și accesului pe care aceștia îl pot avea la toate producțiile Disney.

5. Voyo

Voyo este o aplicație de streaming dezvoltată de Pro TV, care oferă acces la seriale și emisiuni românești populare, precum și la filme internaționale. Aplicația permite și vizionarea în direct a posturilor TV ale grupului Pro.

Aplicații de streaming populare internațional

1. Netflix

Netflix domină piața internațională de streaming cu milioane de abonați la nivel global. Cunoscută pentru diversitatea și calitatea producțiilor sale, aplicația continuă să fie prima alegere pentru mulți utilizatori din întreaga lume. Netflix este disponibil în peste 190 de țări.

2. Amazon Prime Video

Amazon Prime Video este disponibil în peste 200 de țări și are un portofoliu bogat de conținut. Abonamentul global include acces la mii de titluri, inclusiv multe producții originale premiate.

3. Disney+

Disney+ a devenit rapid una dintre cele mai importante platforme de streaming la nivel mondial, atingând deja peste 150 de milioane de abonați. Oferă un conținut diversificat, axat pe familii și fani ai francizelor populare precum Marvel și Star Wars.

4. HBO Max

HBO Max este apreciată pentru conținutul său premium și diversificat și include o combinație de filme și seriale de înaltă calitate, dar și acces exclusiv la conținut WarnerMedia.

5. Apple TV+

Apple TV+ este platforma de streaming a gigantului Apple. Aceasta oferă un număr limitat, dar de înaltă calitate, de producții originale și exclusive. Integrarea cu ecosistemul Apple o face și mai atractivă pentru utilizatori.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult