Lansare Pixel Watch 3: Smartwatch-ul Google cu funcții ce rivalizează Apple Watch

08.07.2024
Lansare Pixel Watch 3: Smartwatch-ul Google cu funcții ce rivalizează Apple Watch

Google vor lansa noul lor smartwatch Pixel Watch 3 varianta standard și varianta XL pe 13 august în cadrul evenimentului Made by Google. Tot atunci vor fi dezvăluite telefoanele Pixel 9, Pixel 9 Pro, 9 Pro XL, 9 Pro Fold, dar și tableta Pixel Tablet 2. Iată tot ce știm despre noul ceas deja aprobat de FCC al celor de la Google!

Cum va arăta Google Pixel Watch 3

Design-ul Google Pixel Watch 3 îi va impresiona pe fani și nu numai. Se așteaptă ca noul ceas inteligent să păstreze linia elegantă și minimalistă a predecesorului său, cu unele ajustări subtile pentru un aspect și o senzație premium. Materialele de construcție vor fi de calitate superioară. Dacă veți opta pentru varianta de 41mm, veți putea alege dintre culorile argintiu, negru și auriu pentru carcasă. Modelul de 45mm va avea carcasa în culorile maro, negru și argintiu.

Designul general rămâne neschimbat față de Pixel Watch 2, dar marginile ecranului vor fi notabil mai mici. Se pare că Google ar fi redus cu un milimetru marginea circulară, aceasta ajungând acum la 4.5mm pe noul Pixel Watch 3.

Google Pixel Watch 3: Specificații

Pixel Watch 3 va avea o luminozitate de 2000 de niți. Google a echipat dispozitivul cu Corning Gorilla Glass 5 pentru a-l proteja de zgârieturi. Procesorul va fi un Snapdragon W5 SoC ce va face pereche cu un co-procesor personalizat. Pixel Watch 3 va fi disponibil în două dimensiuni: 41 mm și 45 mm. Dacă modelul mai mic va avea un ecran de 32×32 mm și o rezoluție de 408×408, cel de dimensiuni mai mari va dispune de un display de 36×36 mm și o rezoluție de 456×456. Modelul Pixel Watch 3 de 41mm va avea o baterie de 310 mAh, în timp ce varianta de 45mm va avea un acumulator de 420 mAh.

Vor fi patru modele diferite de Pixel Watch 3: GBDU9, GGE4J, GG3HH și GRY0E. Variantele GBDU9 și GRY0E vor avea conectivitate LTE și UWB, iar cele GGE4J și GG3HH vor suporta Bluetooth, UWB, NFC și Wi-Fi dual-band. Cu excepția GGE4J, toate celelalte modele vor suporta GPS. Se zvonește că Pixel Watch 3 va fi preinstalat cu Wear OS 5. Această variantă este bazată pe Android 14 și va primi actualizări anuale.

Pixel Watch 3 versus Apple Watch

Pixel Watch 3 va oferi suport pentru Ultra-Wideband (UWB) și Wi-Fi de 5 GHz. Tehnologia UWB înseamnă că ceasul va putea debloca un telefon Pixel în cazul în care cele două sunt interconectate. Dacă utilizatorul își pierde ori telefonul, ori ceasul, Google va activa o funcție de urmărire de înaltă precizie pentru a le localiza cât mai repede posibil. Exact cum se întâmplă în cazul Apple Watch Series 9 și a lor Precision Finding.

Suportul pentru rețele Wi-Fi de 5 GHz oferă viteze de internet mai rapide și o conectivitate mai stabilă, inclusiv pentru streaming.

Google Pixel Watch 3: Preț și disponibilitate

Prețul estimat pentru Pixel Watch 3 cu Wi-Fi este de $349 (echivalentul a €322 pentru piețele europene). Detalii despre disponibilitate vor veni după evenimentul Made by Google de pe 13 august.

Sursa: Digital Trends

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult