Samsung aduce Live Translate pe WhatsApp: Cum va revoluționa modul în care comunicăm

08.07.2024
Samsung aduce Live Translate pe WhatsApp: Cum va revoluționa modul în care comunicăm

În ultimele zile, Samsung a făcut anunțuri importante privind extinderea funcției Live Translate pentru aplicațiile third-party. Printre altele: WhatsApp va fi prima aplicație de mesagerie care va beneficia de traducere în timp real pentru apeluri. Utilizatorii de telefoane Samsung se vor bucura de noua funcție în curând.

Galaxy AI și Live Translate: Beneficii

Un leak recent arată că traducerile în timp real pe anumite telefoane Samsung vor fi realizate cu ajutorul inteligenței artificiale. Mai exact: via ceva ce se numește Galaxy AI. Aceasta este o suită de funcții foarte utile în activitățile de zi cu zi. Fiecare dintre ele folosește beneficiile inteligenței artificiale. Dintre toate opțiunile pe care le oferă, Live Translate a fost și este cea mai întrebuințată încă de la apariție.

Cu ajutorul ei, utilizatorii ale căror limbi materne sunt diferite pot vorbi liber unii cu alții fără nicio barieră lingvistică. În prezent, funcția Live Translate de pe telefoanele Samsung funcționează prin procesare pe dispozitiv. Cu alte cuvinte: datele utilizatorilor sunt păstrate local fără a fi transmise printr-un server extern. Se evită astfel incidente neplăcute ca scurgeri de date sau furtul lor de către hackeri.

Când va fi disponibilă Live Translate pentru apeluri WhatsApp

În curând, utilizatorii de telefoane Samsung ar putea beneficia de funcția Live Translate în apelurile WhatsApp. Se zvonește că această opțiune va deveni disponibilă odată cu lansarea noii versiuni One UI 6.1.1 pe 10 iulie în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked din Paris. Pe lângă WhatsApp, se anticipează că noua funcție va fi integrată și în aplicații populare precum Google Maps, Facebook Messenger, Telegram și Google Meet.

Samsung rămâne ferm angajată în dezvoltarea tehnologică pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. Extinderea funcției Live Translate pentru apelurile WhatsApp reprezintă un pas semnificativ în această direcție.

Sursa: gadgets360

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult