Știm cum arată OnePlus Nord 4. Oferă 4 ani de actualizări Android, 6 ani de securitate

12.07.2024
Știm cum arată OnePlus Nord 4. Oferă 4 ani de actualizări Android, 6 ani de securitate
Foto: OnePlus

Lansarea OnePlus Nord 4 se apropie cu pași repezi și iată că avem primele poze cu designul noului telefon, plus alte informații interesante.

OnePlus Nord 4, posibil versiunea rebranduită pentru piața internațională a modelului OnePlus Ace 3V, va fi dezvăluit oficial săptămâna viitoare în Milano. Dacă până acum aveam doar zvonuri despre acest dispozitiv, compania chineză a venit să salveze ziua cu niște teasere oficiale în care îl putem admira în toată splendoarea-i de 7.99mm.

Cum va arăta OnePlus Nord 4

Culorile disponibile pentru OnePlus Nord 4 sunt negru, argintiu și verde. Pentru crearea celei de-a doua variante, OnePlus se laudă că au folosit peste 28.000 de tăieturi cu ajutorul unui nano laser. Panoul din spate este confecționat din aluminiu în cazul tuturor nuanțelor de culoare. Dacă varianta pe negru este sobră și elegantă, cea pe argintiu pare să aibă un efect 3D datorită dungilor oblice. Pentru a pune dispozitivul în modul Silent, utilizatorii vor avea la dispoziție un slider pe partea dreaptă, similar cu alte modele ale brandului chinezesc.

Cu ce specificații se laudă OnePlus Nord 4

Conform tipster-ului OnePlus Club de pe platforma X, telefonul vine la bord cu Android 14, Snapdragon 7 Plus Gen 3 și până la 16GB de RAM LPDDR5X.  Spațiul de stocare maxim este de 512 GB. Pe partea de ecran, OnePlus Nord 4 vine cu un ecran AMOLED de 6,74 inci cu rezoluție 1.5K. Din poze se mai observă un detaliu demn de menționat: camera principală de 50 MP cu senzor Sony LYT-600 și AquaTouch. Cea din urmă face interacțiunea cu ecranul ușoară, chiar dacă acesta este ud. Ar mai fi o cameră ultra-wide de 8 MP și una de 16 MP pentru selfie-uri.

Alte noutăți pe partea de specificații ar fi difuzoarele stereo și un cititor de amprente optic. Telefonul ar dispune și de certificare IP65 pentru rezistență la praf și jeturi de apă. De asemenea, compania a confirmat longevitatea deosebită a bateriei, dar nu a oferit mai multe detalii. Conform zvonurilor, acumulatorul ar fi de 5500 mAh cu încărcare rapidă de 100W.

Funcții AI pentru OnePlus Nord 4

Hardware-ul suportă diferite funcții de inteligență artificială, Trinity Engine fiind cea mai notabilă. Cu ajutorul ei, dispozitivul ajustează performanța cu diverse instrumente. O altă funcție importantă este CPU-Vita. Ea ajută telefonul să-și reducă din consumul de energie când nu este folosit.

Cu AI Linkboost, utilizatorii vor putea să se reconecteze rapid la rețelele mobile odată ce nu mai sunt într-o zonă cu semnal. Text Translate știe să traducă diferite limbi cu ușurință. Exista și Note Summary, care poate rezuma email-uri, dar și AI Audio Summary pentru a transcrie fișiere audio.

OnePlus Nord 4: telefonul cu cea mai lungă perioadă de suport software

Și acum să admirăm piesa de rezistență a OnePlus Nord 4, căci este una impresionantă pentru un telefon de buget: 4 ani de actualizări Android și 6 ani pentru patch-uri de securitate. Majoritatea dispozitivelor din gama sa oferă un maximum de 3 ani de actualizări pentru Android și 3 ani pentru cele de securitate.

Deocamdată nu se știe cât de des vor ateriza aceste update-uri pe OnePlus Nord 4. Evenimentul de lansare de pe 16 iulie din Milano ne va oferi toate detaliile. Tot atunci se așteaptă să fie dezvăluite și alte produse, ca OnePlus Watch 2R, Nord Buds 3 Pro și tableta OnePlus Pad 2.

Sursa: gadgets360

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult