Secțiunea „For you” din Apple Store, actualizată cu sugestii de personalizare

Secțiunea „For you” din Apple Store, actualizată cu sugestii de personalizare
Foto: Shutterstock

Secțiunea „For you” din aplicația Apple Store a fost actualizată cu opțiuni și setări de personalizare noi.

Cea mai recentă actualizare a platformei de cumpărături a Apple, unde utilizatorii pot învăța despre, explora și achiziționa dispozitivele companiei, a fost refăcută, inclusiv secțiunea „For you” din Apple Store, despre care compania spune că le oferă utilizatorilor o experiență mai personalizată. Două opțiuni existente în interfața de utilizator a aplicației au fost și ele actualizate, deși acestea par să ofere în continuare aceleași funcționalități de navigare.

Conform notelor de lansare ale Apple, secțiunea „For you” din aplicația Apple Store oferă acum sugestii relevante. În plus, poate informa utilizatorul despre campaniile promoționale în curs, cum ar fi ofertele gratuite de Apple Music sau trialurile pentru Apple TV+.

Secțiunea „For you” din Apple Store vine cu noi opțiuni

În cadrul acestei actualizări, opțiunea Shop a fost înlocuită cu Products, iar Go Further apare acum în loc de Sessions. Totuși, ambele funcții încă duc la paginile lor anterioare, prima ducând utilizatorii la ecranul de cumpărături, în timp ce a doua deschide sesiunile Apple.

În plus față de aceste schimbări, Apple a introdus și o nouă funcție de colectare a datelor care colectează informații despre abonamentele utilizatorului și activitățile lor de cumpărături pentru a face sugestii. Însă aceasta este o funcție opțională, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu vor fi înscriși automat. Apple spune că utilizatorii pot modifica aceste setări.

Actualizarea aduce, de asemenea, o nouă serie de videoclipuri numită „Today at Apple”. Aceasta constă în videoclipuri scurte care oferă informații despre dispozitivele Apple și sfaturi legate de caracteristicile acestora, notează Gadgets 360.

Cum își prezintă compania noile opțiuni din Apple Store?

Notele de lansare complete pentru aplicația Apple Store sunt următoarele:

  • O experiență proaspătă, mai curată, care facilitează găsirea rapidă a celui mai relevant conținut pe pagina For You, cumpărarea în pagina Products și maximizarea utilizării dispozitivelor în pagina Go Further;
  • Noua serie de videoclipuri din Today at Apple are invitați speciali care vor inspira utilizatorii să facă mai multe lucruri cu dispozitivele lor;
  • Noile opțiuni de personalizare a setărilor și a preferințelor de confidențialitate oferă un control îmbunătățit asupra modului în care Apple va utiliza datele partajate.

Aplicația Apple Store poate fi descărcată gratuit pe dispozitivele iPhone, iPad, Mac și Apple Watch.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ştefan Trepăduș este blogger din 2009, abordând subiecte legate de cultură și de tehnologie. După un an petrecut într-o agenție de social media și doi ani în presa locală, el s-a reîntâlnit cu domeniile mai dragi inimii lui, știința și tehnologia, în cadrul grupului Gândul Media Network. citește mai mult