Telefoanele din gama iPhone 16 apar într-un clip postat pe YouTube. Detalii noi

19.07.2024
Telefoanele din gama iPhone 16 apar într-un clip postat pe YouTube. Detalii noi
Unbox Therapy

Mâna sus cine nu mai poate de nerăbdare să pună mâna pe cel puțin unul dintre telefoanele din gama iPhone 16. Creatorul popularului canal de YouTube Unbox Therapy a postat recent un clip interesant cu fiecare dintre ele. Vă întrebați dacă și-au păstrat toate caracteristicile sau au suferit schimbări semnificative? Avem răspunsul mai jos.

Telefoanele din seria iPhone 16 pe care le putem vedea în clipul postat online nu sunt fix cele care vor fi lansate în curând, ci niște unități de probă. Ele au umblat prin mâinile producătorilor de huse din China mai întâi, pentru ca aceștia să știe cum să proiecteze viitoarele protecții în funcție de dimensiunile și specificațiile dispozitivelor. Și, ca de obicei, telefoanele s-au scurs, cumva, printre degetele lor și au ajuns în mâinile câtorva fani Apple.

iPhone 16: Modificări majore?

Sunt modelele din seria iPhone 16 complet schimbate față de ce știam până acum? iPhone 16 și iPhone 16 Plus ar putea veni într-o nouă culoare roz pal. Pe de altă parte, iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max au primit niște extra 3 mm în înălțime. Toate modelele au un buton nou pe partea dreaptă, fix sub cel de blocare. Să fie oare acesta butonul dedicat pentru Apple Intelligence? Aflăm la toamnă.

Că tot vorbim de butoane, iPhone 16 și iPhone 16 Plus par să-l păstreze pe Action de pe modelele Pro. Un alt detaliu interesant ar fi că atât caracteristicile, cât și dimensiunile iPhone 16 și iPhone 16 Plus par aproape identice cu ce-am văzut pe modelele fabricate înaintea lor. Mai țineți minte bump-ul camerei în stilul modelului iPhone X? Se pare că a renăscut pe iPhone 16 și iPhone 16 Plus.

Deși detaliile prezentate nu reprezintă modelele finale, ele oferă indicii interesante despre seria iPhone 16. Schimbările sunt subtile, dar semnificative, și aduc un strop de noutate în designul tradițional promovat de Apple. Vom afla mai multe despre aceste inovații și despre impactul lor asupra experienței utilizatorilor atunci când telefoanele vor fi lansate oficial.

Sursa: TechRadar

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult