Așteptări vs. realitate: Galaxy S25 Ultra ar putea avea aceeași baterie și viteză de încărcare

25.07.2024
Așteptări vs. realitate: Galaxy S25 Ultra ar putea avea aceeași baterie și viteză de încărcare

Fanii Samsung care se așteptau la o baterie mai generoasă pentru Galaxy S25 Ultra s-ar putea să aibă parte de o surpriză neplăcută. Sau cel puțin asta se aude prin târgul cu zvonuri.

Ice Universe, neobositul user de pe platforma X care vine cu tot felul de scurgeri de informații, a mai lansat una. Dacă e să-l credem, bateria lui Galaxy S25 Ultra va fi tot de 5.000 mAh. În plus, și vitezele de încărcare vor fi identice cu cele întâlnite pe alte dispozitive Galaxy Ultra. Nu putem, cel puțin nu încă, să avem și un dispozitiv subțire, și o baterie mare.

În plus, noul model va avea aceeași viteză de încărcare: 45W. Dacă rivalii vin pe piață cu telefoane cu încărcare de peste 100W, Samsung continuă să rămână în urma lor.

Dacă tot vorbeam despre subțirime: Ice Universe mai spune că Galaxy S25 Ultra va avea o grosime de 8,4 mm. Deci unde să încapă și o baterie mai generoasă? În special dacă gigantul sud-coreean se gândește să nu renunțe la componentele interne deosebite și la setul de camere care rămân preferatele multor utilizatori de smartphone-uri.

Chiar dacă mult-așteptatul Galaxy S25 Ultra ar veni cu o baterie de 5.000 mAh în loc de una mai mare, ea ar putea oferi o autonomie mult mai bună. Asta deoarece se așteaptă ca telefonul să includă varianta de chipset Snapdragon 8 Gen 4, care nu consumă atât de multă energie. La acesta s-ar adăuga o generație mai nouă de ecrane OLED care vor putea să reducă și ele substanțial din consum.

Sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult