Variantele de culoare și curelele lui Google Pixel Watch 3 au ajuns pe internet. Ce opțiuni sunt oferite?

Variantele de culoare și curelele lui Google Pixel Watch 3 au ajuns pe internet. Ce opțiuni sunt oferite?
Google Pixel Watch 2. Foto: Google

Deși cea mai mare parte a atenției va fi îndreptată către seria Pixel 9 la evenimentul de lansare organizat de Google marți, 13 august, este probabil ca și Pixel Watch 3 să apară, iar acum există mai multe informații despre variantele de culoare și curelele lui Google Pixel Watch 3.

Informațiile despre variantele de culoare și curelele lui Google Pixel Watch 3 oferă o previzualizare a 10 tipuri diferite de curele: o curea Active, o curea Active Sport, o curea Woven, o curea Stretch, o curea Metal Mesh, o curea Metal Links, o curea Metal Slim, o curea din piele Two-tone, o curea din piele Crafted și o curea Performance Loop.

Ultima dintre acestea este singura care nu era disponibilă cu Google Pixel Watch 2, iar introducerea se zvonește că va fi amânată. Conform unor surse, aceasta nu va fi disponibilă până la sfârșitul lunii octombrie, scrie Tech Radar.

Informații despre variantele de culoare și curelele lui Google Pixel Watch 3, apărute online înainte de lansare

Se pare că vor fi mai puține curele disponibile pentru modelul mai mare al Pixel Watch 3: curea Active, curea Active Sport, curea Woven, curea Metal Links, curea din piele Crafted și curea Performance Loop sunt cele planificate pentru acest model.

Android Headlines oferă o descriere completă a culorilor acestor curele, care variază în funcție de tipul de curea și de dimensiunea carcasei. De exemplu, cureaua Woven va fi disponibilă în culorile Ivy, Porcelain, Lemongrass, Peony și (numai pentru dimensiunea mai mică) Bay și Sage.

În ceea ce privește carcasele ceasurilor propriu-zise, acestea vor fi, se pare, negru mat și argintiu lucios pentru ambele dimensiuni. Modelul mai mic, de 41 mm, va avea și culoarea auriu champagne, în timp ce versiunea mai mare de 45 mm a Pixel Watch 3 va avea și culoarea hazel mat. Toate aceste modele vor veni cu o curea diferită în cutie.

În legătură cu acest model mai mare, de 45 mm (aceasta fiind prima dată când Pixel Watch va fi disponibil în două dimensiuni), un alt zvon sugerează că Google nu va folosi denumirea Pixel Watch 3 XL, un nume menționat anterior în unele zvonuri. Va fi doar simplul Pixel Watch 3 pentru ambele dimensiuni. Toate detaliile ar trebui să fie dezvăluite în câteva săptămâni la evenimentul oficial al Google.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ştefan Trepăduș este blogger din 2009, abordând subiecte legate de cultură și de tehnologie. După un an petrecut într-o agenție de social media și doi ani în presa locală, el s-a reîntâlnit cu domeniile mai dragi inimii lui, știința și tehnologia, în cadrul grupului Gândul Media Network. citește mai mult