Cea mai nouă găselniță în ChatGPT. Femeile folosesc AI-ul pentru a afla dacă bărbații mint în legătură cu înălțimea lor

13.08.2024
Cea mai nouă găselniță în ChatGPT. Femeile folosesc AI-ul pentru a afla dacă bărbații mint în legătură cu înălțimea lor
Foto: Profimedia Images

ChatGPT poate fi folosit pentru a afla mai mult decât răspunsuri pentru teme sau pentru a trișa la teste. Acum, AI-ul este folosit pentru a determina dacă bărbații mint sau nu în legătură cu înălțimea.

Platformele de online dating nu mai sunt de mult un mister, iar dacă amestecăm și puțină inteligență artificială, atunci avem o poveste pe cinste.

ChatGPT poate fi folosit pentru o mulțime de lucruri, de la studiu și până la entertainment, dar se pare că nu este bun doar la a oferi informații. Se pare că ChatGPT poate determina și dacă un bărbat minte în legătură cu înălțimea pe care o declară pe platformele de dating.

Potrivit Mashable, un utilizator de pe X (fostul Twitter) a dezvăluit că popularul instrument al OpenAI poate arată dacă bărbații – sau orice persoană în definitiv – minte în legătură cu înălțimea pe platforme de online dating precum Tinder sau Hinge.

ChatGPT poate demasca bărbații care mint

În tweet-ul viral, un utilizator cunoscut sub numele de Venture Twins a încărcat patru fotografii cu ea în ChatGPT, cerându-i AI-ului să-i ghicească înălțimea. Ea nu s-a oprit aici – a testat-o ​​și cu fotografii cu prietenii ei. Rezultatele? Estimările ChatGPT au fost surprinzător de apropiate, cu o marjă de eroare de circa un centimetru.

Acuratețea inteligenței artificiale depinde foarte mult de calitatea pozei oferite, de unghiul acesteia. Este un uz cel puțin inedit, indus de modul în care oamenii acționează pe aceste platforme de dating.

Sunt destui care mint în legătură cu propria înălțime pentru a avea șanse mai mari de a obține o întâlnire și se pare că femeile s-au săturat de astfel de comportamente.

Utilizarea inteligenței artificiale pentru a estima înălțimea unei persoane încă nu a devenit un trend, dar cine știe, poate va deveni the next big thing printre utilizatorii aplicațiilor de dating.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult