Honor Magic 7 Pro: Primul smartphone al companiei echipat cu Snapdragon 8 Gen 4. Cum va arăta si când va fi lansat

20.08.2024
Honor Magic 7 Pro: Primul smartphone al companiei echipat cu Snapdragon 8 Gen 4. Cum va arăta si când va fi lansat
Sursa foto: HONOR

Honor, brandul chinez de tehnologie, se pregătește de lansarea noului său vârf de gamă, Magic 7 Pro. Zvonurile sugerează că acest dispozitiv va fi lansat în noiembrie 2024, promițând să aducă inovații în domeniul fotografiei.

Foarte probabil, noua serie Magic 7 va include un model standard și unul Pro. Conform unor randări postate de RODENT950 și Digital Chat Station pe Twitter și Weibo, telefonul va avea un design elegant și sofisticat. Partea din spate a telefonului este preconizată să aibă un finisaj asemănător marmurei albe pentru un aspect premium și distinctiv.

Panou OLED curbat

Dacă e să ne luăm după scurgerile de informații, și display-ul va fi un punct forte. Se anticipează un panou OLED curbat, cu o rezoluție de 1.5K și o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Sursa foto: X | RODENT950

Se anunță camere impresionante

Elementul central al designului va fi modulul de cameră pătrat, care va găzdui un sistem de senzori ce promite să fie remarcabil. Se zvonește că vor exista o cameră principală OmniVision OV50K de 50 MP în colțul din stânga jos și una ultra-wide cu aceeași cantitate de megapixeli plasată în colțul din dreapta jos. Dacă prima ar oferi imagini de înaltă calitate în diverse condiții de iluminare, cealaltă se așteaptă să fie ideală pentru capturarea peisajelor sau a grupurilor mari.

Piesa de rezistență a sistemului de camere ar putea fi camera periscop, care se zvonește că va folosi un senzor Samsung ISOCELL HP3 de 180 sau chiar 200 de megapixeli, cu capacități de zoom optic care nu se regăsesc pe alte smartphone-uri.

Sursa foto: Weibo | Digital Chat Station

Dispozitivul va beneficia și de tehnologii avansate pentru îmbunătățirea calității imaginii: un senzor LiDAR pentru focalizare rapidă și precisă, un bliț LED puternic și un senzor de temperatură a culorii pentru diferite condiții de iluminare.

Procesor marca Qualcomm și baterie mare

În ceea ce privește performanța, se pare că telefonul ar avea Snapdragon 8 Gen 4 de la Qualcomm. O altă caracteristică notabilă a telefonului ar putea fi bateria de aproximativ 6000mAh. Magic 6 Pro avea un acumulator de 5600mAh. Conform altui zvon, telefonul va include un sistem avansat de recunoaștere facială 3D pentru deblocare.

Încă nu se știe data exactă de lansare pentru Honor Magic 7 Pro, ci doar că se va întâmpla cândva în noiembrie anul acesta.

Sursa: Gadgets360

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult