OPPO Find X8 și varianta Pro se pregătesc de lansarea globală: Specificații și prima imagine cu modelul standard

23.08.2024
OPPO Find X8 și varianta Pro se pregătesc de lansarea globală: Specificații și prima imagine cu modelul standard
Sursa foto: OPPO

Pe la începutul lunii vorbeam despre cum Oppo se pregătește să debuteze noua serie Find X8 în octombrie. Spuneam atunci că sunt așteptate trei modele din această gamă: Find X8, X8 Pro și X8 Ultra. S-au schimbat un pic zvonurile de-atunci și până acum și au apărut altele noi.

Scurgerile recente de informații ne oferă o imagine din ce în ce mai clară asupra acestor dispozitive de top.

Lansare globală pentru Find X8

Conform celor de la SmartPrix, modelul standard și cel Pro vor debuta pe piața din China anul acesta în octombrie. Spre deosebire de predecesorii lor din seria X7, care au rămas exclusivi pieței din China, telefonul Find X8 ar putea beneficia de o lansare globală.

Această mișcare strategică ar permite OPPO să își consolideze poziția pe piața internațională a smartphone-urilor premium.

Prima imagine cu modelul standard

Din unica poză scăpată online cu ceea ce pare a fi modelul X8, putem observa că telefonul are un design elegant. Se pare că vor exista patru variante de culoare: negru, alb, roz și albastru. Spatele ar fi fabricat din sticlă.

Un detaliu interesant ar fi reîntoarcerea butonului Alert Slider, cu care sunt familiari toți fanii OnePlus.

Ce se știe despre specificații

Se aude că ambele variante ar fi echipate cu MediaTek Dimensity 9400, deci ne-ar aștepta performanțe de top și eficiență energetică îmbunătățită.

Varianta standard ar avea un ecran plat de 6,7 inci cu o rezoluție 1.5K și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Conform zvonurilor, sistemul de camere este triplu.

Include un senzor principal de 50 de megapixeli, o cameră ultrawide tot de 50 de megapixeli și o cameră telephoto cu zoom periscopic 3x. Autonomia va fi asigurată de o baterie generoasă de 5.600 mAh, susținută de încărcare rapidă la 100W.

Modelul Pro: Display micro-curbat

În ceea ce privește Find X8 Pro, acesta s-ar putea să ridice ștacheta cu display-ul său aparent micro-curbat și de 6,8 inci. Ar putea avea aceeași rezoluție ca fratele lui, plus aceeași rată de reîmprospătare.

Culorile disponibile pentru acest model sunt așa: negru, alb și albastru.

Camere și baterie

Din ce se știe până acum neoficial, ar avea un senzor principal de 50 de megapixeli și o cameră ultrawide de 50 de megapixeli. Acestora li s-ar adăuga două camere telephoto. Una dintre ele are zoom 3x, pe când cealaltă vine cu zoom periscopic 10x.

Bateria lui Find X8 Pro crește ușor la 5.700 mAh, păstrând aceeași capacitate de încărcare rapidă la 100W.

Deși aceste informații sunt bazate pe zvonuri și speculații, lansarea celor două modele este așteptată în China în luna octombrie. Posibilitatea ca OPPO Find X8 să fie disponibil și pe piețele internaționale la scurt timp după aceea rămâne mare.

Sursa: Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult