Aflați ce funcții Pixel nu sunt disponibile în România cu acest nou instrument

26.08.2024
Aflați ce funcții Pixel nu sunt disponibile în România cu acest nou instrument
Sursa foto: Google

Telefoanele Google Pixel au devenit renumite pentru funcțiile lor precum Assistant voice typing și Hold for Me. Odată cu lansarea seriei Pixel 9, lista s-a extins cu Pixel Studio și Satellite SOS.

Cu toate acestea, entuziasmul inițial al potențialilor cumpărători poate fi umbrit de o realitate mai puțin plăcută: nu toate funcțiile sunt disponibile în toate țările unde Google comercializează oficial noile lor telefoane.

Cum aflăm ce funcții NU avem pe telefonul Google Pixel

În plus, nu există nici măcar o pagină oficială care să detalieze care dintre ele sunt disponibile și care nu în funcție de țara utilizatorului. Iată de ce darcon134_, un membru al platformei Reddit, a dezvoltat un instrument foarte util.

Botezat Where Is Enabled, acesta funcționează în felul următor: alegem România din stânga, apoi dăm click pe Filter și vom avea o listă cu toate funcțiile care nu sunt disponibile pe telefoanele Pixel. Ca să le vedem pe toate, trebuie să dăm scroll.

Dezvoltatorul va adăuga o altă funcționalitate utilă în viitor

Este important de menționat că unele funcții depind de limba setată pe dispozitiv, deci pot fi activate prin simpla ei schimbare. Cu toate acestea, instrumentul nu oferă deocamdată opțiunea de a filtra lista funcțiilor indisponibile în funcție de modelul specific de Pixel sau de limbile suportate.

Sursa foto: whereisenabled

Dezvoltatorul a menționat că va lua în considerare adăugarea acestei funcționalități în viitoarele actualizări.

Poate da și erori

Fiind un proiect bazat pe contribuția comunității și aflat încă la început, este posibil ca utilizatorii să observe unele erori. În acest caz, sunt încurajați să trimită feedback dezvoltatorului pentru a face instrumentul mai bun.

Gama Pixel 9: Continuă evoluție

Seria Google Pixel a evoluat de-a lungul timpului, introducând o multitudine de funcții exclusive, deși multe dintre acestea vor ajunge până la urmă și pe alte dispozitive cu Android.

Gama Pixel 9 nu face excepție, oferind mai multe funcții AI noi și o aplicație Pixel Weather reproiectată.

Pentru cei care intenționează să achiziționeze un telefon din seria Pixel 9 și sunt curioși să afle care funcții sunt disponibile în regiunea lor, acest instrument este o modalitate rapidă de a obține informațiile necesare.

Sursa: Android Police

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult