Altex vine cu doua opțiuni Smart TV ieftine pentru momente relaxante în serile de vară. Prețuri sub 700 RON

27.08.2024
Altex vine cu doua opțiuni Smart TV ieftine pentru momente relaxante în serile de vară. Prețuri sub 700 RON

În era digitală în care trăim, un Smart TV a devenit o necesitate în orice cămin modern. Căutați un model care să vă ofere o experiență de vizionare de calitate la un preț foarte bun?

Altex vine cu două opțiuni de la unele dintre cele mai populare brand-uri cu rating-uri excelente: Philips și Vortex.

Smart TV LED PHILIPS 32PHS6808 – 646.18 RON

Cu o diagonală de 80 cm, acest televizor se potrivește perfect în orice încăpere, fie că e vorba de dormitor, bucătărie sau un living mai mic. Ecranul LED cu rezoluție HD 1280 x 720 pixeli oferă o imagine clară și vie.

Una dintre caracteristicile acestui model este platforma Philips Smart TV, care permite accesul rapid la o varietate de aplicații de streaming: Netflix, YouTube, Amazon Prime și Disney+.

Funcția de căutare inteligentă vă ajută să găsiți rapid conținutul dorit sau să descoperiți noi opțiuni bazate pe preferințele dumneavoastră. Compatibil atât cu Asistentul Google, cât și cu Alexa, puteți controla televizorul, căuta conținut sau ajusta setările folosind doar vocea.

Pentru pasionații de gaming, televizorul oferă o experiență optimizată. Setarea automată de întârziere redusă la intrare se activează atunci când detectează o consolă conectată.

Sistemul de sunet cu două difuzoare și o putere totală de 10W, îmbunătățit cu tehnologii precum Incredible Surround, oferă o experiență audio imersivă. Acest model are o putere consumată în funcțiune de doar 26W.

Smart TV LED VORTEX V32V750DLV – 599.90 RON

Cu o diagonală de 81 cm, și acest televizor se potrivește perfect în majoritatea spațiilor de locuit. Rama subțire și standul negru se integrează ușor în orice decor interior.

Ecranul LED cu rezoluție HD oferă o imagine clară și vie.

Sistemul de operare propriu VORTEX oferă o interfață intuitivă și ușor de navigat. Ca și modelul de la Philips, și platforma smart a acestui televizor permite accesul rapid la o varietate de aplicații de streaming și conținut online.

Utilizatorii pot să proiecteze conținut direct de pe smartphone, tabletă sau laptop pe ecranul mare al televizorului.

Acest model este echipat cu un sistem de difuzoare stereo și compatibilitate cu tehnologia Dolby Digital Plus. Se remarcă și prin eficiența energetică: consumă 60W.

Notă: Acest articol nu este sponsorizat! Mai multe detalii despre produsele disponibile găsiți pe site-ul oficial. De asemenea, pentru a lua cea mai bună decizie pentru buzunarul dumneavoastră, verificați și ofertele altor magazine care vând produse asemănătoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult