Redmi Note 14 Pro+, gata de lansare: Baterie uriașă și Snapdragon 7s Gen 3

24.09.2024
Redmi Note 14 Pro+, gata de lansare: Baterie uriașă și Snapdragon 7s Gen 3
Redmi Note 12T Pro

Fanii Redmi au motive de bucurie, deoarece compania se pregătește să lanseze noua serie Note 14, cu un eveniment oficial programat pentru 26 septembrie în China.

Deși mai sunt câteva zile până la debut, Internetul este deja plin de informații detaliate despre specificațiile modelelor Pro și Pro+, grație unor informații neoficiale de pe Weibo.

Display AMOLED și autonomie mare

Ecranul lui Pro are o diagonală de 6,67 inci, cu o rezoluție de 1220 x 2712 pixeli, o rată de reîmprospătare de 120Hz și o luminozitate maximă de până la 2.500 de niți.

Autonomia telefonului este asigurată de o baterie generoasă de 5.500 mAh, completată de suportul pentru încărcare rapidă la 67W.

Snapdragon 7s Gen 3

În centrul atenției se află unul dintre cele mai noi chipset-uri pentru dispozitive midrange.

Deși nu este cel mai puternic din segmentul său, reprezintă o alegere solidă care promite performanțe bune și eficiență energetică.

Compania oferă opțiuni de memorie RAM de 8 GB, 12 GB și chiar 16 GB.

Cameră triplă și certificare IP68

Configurația triplă a camerei principale include un senzor principal de 50 de megapixeli, un obiectiv ultra-wide de 12 megapixeli și o cameră macro de 2 megapixeli.

Pentru selfie-uri și apeluri video, dispozitivul este echipat cu o cameră frontală de 16 megapixeli.

Un element surpriză este certificarea IP68 pentru rezistență la apă și praf, o caracteristică mai rar întâlnită la telefoanele din această categorie de preț.

Variante generoase de stocare

În ceea ce privește stocarea, utilizatorii vor avea de ales între variante cu 128 GB, 256 GB sau 512 GB de memorie internă.

Nu este încă sigur faptul că telefonul va dispune de un slot pentru card microSD.

Note 14 Pro+

În plus față de modelul Pro, Xiaomi pregătește și lansarea Redmi Note 14 Pro+, care se zvonește că va veni cu o baterie și mai impresionantă de 6.200 mAh, utilizând tehnologia silicon-carbon, plus suport pentru încărcare la 90W.

Ambele modele vor beneficia de protecție Gorilla Glass Victus 2 pentru ecran și certificări IP68 și IP69K pentru rezistență la apă și praf.

Disponibilitate internațională

Atât Redmi Note 14, cât și Redmi Note 14 Pro sunt așteptate să ajungă pe alte piețe internaționale în câteva luni.

Rămâne de văzut care vor fi prețurile exacte și disponibilitatea globală.

Sursa: PhoneArena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult