HONOR 200 Smart: Noul smartphone de buget pentru Europa vine cu Snapdragon 4 Gen 2

30.09.2024
HONOR 200 Smart: Noul smartphone de buget pentru Europa vine cu Snapdragon 4 Gen 2
Sursa foto: HONOR

Cel mai nou membru al familiei Honor este, de acum, Honor 200 Smart. Acest model promite să ofere o alternativă mai prietenoasă cu bugetul față de modelele 200, 200 Pro și 200 Lite.

Design și afișaj

Honor 200 Smart se remarcă prin ecranul său TFT LCD de 6,8 inci cu o rezoluție de 2412 x 1080 de pixeli și capabil să redea aproximativ 16,7 milioane de culori.

Protecția din sticlă de aluminosilicat (un tip de sticlă care este compus din alumină sau oxid de aluminiu) adaugă un plus de durabilitate, făcând telefonul mai rezistent la zgârieturi și lovituri accidentale.

Noul smartphone este disponibil în două variante de culoare: Midnight Black și Forest Green.

Versiunea pe negru are o grosime de 8,09 mm și cântărește 191 g, în timp ce varianta pe verde este ușor mai groasă la cei 8,24 mm și 193 g ai săi.

Performanță și specificații

Dispozitivul ascunde un procesor Snapdragon 4 Gen 2, o alegere mai mult decât interesantă pentru un smartphone din această categorie de preț.

Acesta este însoțit de 4 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare internă, o configurație care ar trebui să satisfacă nevoile majorității utilizatorilor pentru diferite activități zilnice.

Cameră și fotografie

In ceea ce privește partea foto, telefonul este dominat de camera principală de 50 de megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli pentru efecte de bokeh în portrete.

Pentru selfie-uri și apeluri video, telefonul este echipat cu o cameră frontală de 5 megapixeli.

Ambele camere suportă înregistrare video la o rezoluție de 1080p.

Autonomie și conectivitate

Unul dintre punctele forte ale celui mai nou model al companiei este bateria generoasă de 5200 mAh. Suportul pentru încărcare rapidă HONOR SuperCharge la 35 W asigură reîncărcarea rapidă a bateriei.

Pe partea de conectivitate, telefonul oferă suport pentru Wi-Fi dual-band, rețele 5G, Bluetooth 5.0 și NFC. În  plus, vine atât cu recunoaștere facială, cât și cu un senzor de amprentă. Acesta este montat pe partea laterală a smartphone-ului.

Honor 200 Smart: Preț

În Europa, noul model este disponibil la un preț începând de la 219,90 de euro. Cei interesați îl pot găsi pe site-ul oficial Honor Global.

Sursa: Gizmochina

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult