Logitech lansează POP Icon Keys, o tastatură cu aspect „jucăuș” pentru birou

08.10.2024
Logitech lansează POP Icon Keys, o tastatură cu aspect „jucăuș” pentru birou
Foto: Logitech

Logitech a anunțat lansarea POP Icon Keys, o nouă tastatură inovatoare, atrăgătoare, concepută pentru a crește productivitatea. POP Icon Keys personalizează spațiul de lucru cu designul său îndrăzneț și caracteristicile care îmbină stilul cu funcționalitatea.

Aici la Logitech, credem că stilul și design-ul dorit în spațiul de lucru trebuie obținut fără a face compromisuri în ceea ce privește productivitatea și confortul. POP Icon Keys oferă o experiență de tastare excepțională și scurtături inteligente pentru îmbunătățirea productivității, într-un design remarcabil.

– Art O’Gnimh, director general al diviziei personal workspace la Logitech

POP Icon Keys
Foto: Logitech

Tastele cu profil redus ale POP Icon Keys oferă instantaneu o experiență de tastare receptivă și silențioasă. Culorile fresh, finisajul transparent și aspectul elegant sunt menite să îmbunătățească și să permită personalizarea oricărui birou.

Acest model dispune de patru taste Action Keys, personalizabile prin intermediul aplicației gratuite Logi Options+, pentru a economisi timp și a lucra mai inteligent și oferă tranziția perfectă de la modul „de lucru” la modul „de relaxare” prin accesarea instrumentelor de productivitate, deschiderea rețelelor de socializare preferate, muzică, aplicații video sau lansarea instrumentelor AI preferate, inclusiv Logi AI Prompt Builder, cu o singură apăsare de tastă.

POP Icon Keys
Foto: Logitech

POP Icon Keys oferă, de asemenea, taste de comandă rapidă cum ar fi mute, emoji menu, screenshot și multe altele, care pot fi personalizate și accesate cu ușurință, folosind aplicația gratuită Logi Options+ pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fluxului de lucru. Tastatura este proiectată să funcționeze cu mai multe sisteme de operare și dispozitive și poate fi conectată cu până la trei dispozitive simultan. Cu o baterie care are până la 36 de luni de viață, POP Icon Keys oferă fiabilitate de lungă durată și productivitate neîntreruptă.

POP Icon Combo combină tastatura POP Icon Keys cu POP Mouse, ce dispune de un SmartWheel pentru o navigare precisă și tehnologia Silent Touch, care promite să elimine 90% din zgomotul click-urilor. Descris drept un partener perfect al tastaturii, POP Mouse are două butoane de acțiune personalizabile prin aplicația Logi Options+, pentru a comuta fără efort între modurile de lucru și de relaxare. Pop Mouse este modern, compact, dispune de o baterie ce durează până la 24 de luni și are capacitatea de a se conecta cu până la trei dispozitive.

POP Icon Keys
Foto: Logitech

Disponibilitate și preț

Tastatura POP Icon Keys va fi disponibilă, la nivel global, în patru variante de culoare pe parcursul lunii octombrie 2024, la un preț recomandat de 299 lei. Mouse-ul POP are un preț recomandat de 149 lei, iar pachetul POP Icon Combo beneficiază de prețul recomandat de 399 lei.

Pentru o configurație completă a biroului, Logitech Desk Mat este disponibil pentru achiziție de pe www.logitech.com și de la alți retaileri parteneri, la un preț recomandat de 109 lei.

Sursa: Logitech România

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult