Top 3 Smart TV-uri ieftine la Altex. Redefinește divertismentul acasă fără să depășești prea mult bugetul

14.10.2024
Top 3 Smart TV-uri ieftine la Altex. Redefinește divertismentul acasă fără să depășești prea mult bugetul

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun Smart TV la un preț convenabil, Altex are trei oferte demne de luat în seamă.

Televizor LED Smart VORTEX V43R0502VS – 899 lei

Cu o diagonală de 109 cm, televizorul oferă o rezoluție 4K de 3840 x 2160 pixeli. Sistemul de operare facilitează accesul la o gamă largă de aplicații populare de streaming, precum Netflix, YouTube sau Amazon Prime.

Designul său cu un ecran aproape fără margini se integrează perfect în orice ambient interior.

Acest model vine cu 3 porturi HDMI, 2 porturi USB și Wi-Fi integrat, permițând o interacțiune facilă cu diverse dispozitive.

Sunetul surround Dolby Digital Plus completează experiența vizuală și creează o atmosferă imersivă. Consumă doar 90W și are o clasă de eficiență energetică E.

Dimensiunile televizorului, de 95.7 x 7.2 cm x 55.4 cm înălțime fără stand, îl fac ușor de plasat în diverse spații.

Greutatea de doar 5.6 kg fără stand adaugă la portabilitatea acestuia.

Televizor LED Smart PHILIPS 43PUS8079 – 1.599 lei (voucher 200 de lei)

Modelul se distinge prin tehnologia Ambilight pe 3 laturi, ce proiectează o lumină ambientală care se adaptează în timp real la conținutul afișat pe ecran.

Cu o diagonală de 108 cm, televizorul oferă aceeași rezoluție 4K Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli, dar adaugă procesorul Pixel Precise Ultra HD pentru o optimizare superioară a imaginii.

Gamerii vor aprecia în mod deosebit funcțiile televizorului, care asigură o experiență de joc fluidă.

Un alt aspect care face acest televizor o opțiune ideală pentru utilizatorii moderni este compatibilitatea cu rețelele inteligente de acasă și faptul că poate fi controlat prin intermediul asistentului vocal Amazon Alexa sau Google Assistant.

Televizor LED Smart PHILIPS 50PUS7009 – 1.649 lei (voucher 200 de lei)

Acesta are o diagonală de 126 cm și o rezoluție de 4K UHD ce asigură imagini clare, culori vibrante și o mișcare fluidă.

Deși nu dispune de tehnologia Ambilight, compensează prin designul său elegant, cu un ecran aproape lipsit de ramă, care se integrează perfect în orice interior modern.

Suportul pentru diverse formate HDR și funcțiile de gaming avansate îl recomandă atât cinefililor, cât și pasionaților de jocuri video.

Platforma oferă o experiență de utilizare intuitivă și rapidă, cu acces facil la o gamă largă de aplicații și servicii de streaming.

Sunetul Dolby Atmos completează experiența vizuală.

Mai multe detalii despre produsele disponibile găsiți pe site-ul retailer-ului.

De asemenea, pentru a lua cea mai bună decizie pentru buzunarul Dumneavoastră, verificați și ofertele altor magazine care vând produse asemănătoare.

Acest articol nu este sponsorizat!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult