Pe lângă noile smartphone-uri Find X8, Oppo se pregătește de lansarea tabletei Pad 3 Pro, cu specificații de top

15.10.2024
Pe lângă noile smartphone-uri Find X8, Oppo se pregătește de lansarea tabletei Pad 3 Pro, cu specificații de top
Foto: Oppo

Companie aflată pe un trend ascendent în trimestrul al treilea din 2024, Oppo urmează să-și lanseze noua serie de smartphone-uri Find X8, în China, pe 24 octombrie. Pe lângă cele două modele de telefoane Find X8 și Find X8 Pro, compania chinezească se va folosi de această ocazie pentru a aduce pe piață și o serie de alte produse: o nouă variantă de culoare pentru smartwatch-ul Oppo Watch X, căștile audio true wireless Enco X3, dar și noua tabletă high-end Oppo Pad 3 Pro.

Oppo Pad 3 Pro, un veritabil flagship pentru tabletele cu Android

Oppo Pad 3 Pro ar urma să fie următoarea tabletă flagship cu Android a companiei, cu un look similar cu modelul Pad 2 de anul trecut, dar cu câteva upgrade-uri serioase în privința configurației sale hardware, precum trecerea la un procesor Snapdragon 8 Gen 3 Leading Version, o versiune supratactată a cipului de top celor de la Qualcomm. Această soluție utilizează nuclee Cortex-X4 urcate la 3,4 GHz, precum și un GPU supratactat la 1 GHz.

Tableta Oppo Pad 3 Pro ar urma să beneficieze și de 16 GB de memorie RAM și 1 TB de stocare, urmând să fie disponibilă în două variante de culoare: albastru și auriu (Dawn Gold). Pad 3 Pro ar urma să aibă un ecran cu diagonala de 12,1 inci, cu panou IPS LCD de rezoluție 3000 x 2120, cu rată de refresh de 144 Hz, suport Dolby Vision și o luminozitate maximă de 900 de niți.

Ceas și căști noi de la Oppo

Pe lângă noua tableta Pad 3 Pro și seria de telefoane Find X8, care va incorpora noile procesoare Dimensity 9400 de la Mediatek, Oppo se pregătește să lanseze, pe 24 octombrie, și o nouă variantă de culoare pentru ceasul Watch X: smartwatch-ul, lansat inițial în luna martie a acestui an, ar urma să fie acum disponibil și într-o nuanță argintie. De asemenea, se zvonește că noile căști true wireless Oppo Enco X3 vor fi, de fapt, o versiune rebranduită a căștilor OnePlus Buds Pro 3 (Oppo deține OnePlus), cu drivere duale, ANC (Active Noise Cancelling) adaptiv și tuning realizat de Dynaudio.

Oppo Watch X
Foto: Oppo
Oppo Enco X3
Foto: Oppo

Sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult