OPPO Reno13 Pro: Specificații dezvăluite înainte de lansarea oficială

23.10.2024
OPPO Reno13 Pro: Specificații dezvăluite înainte de lansarea oficială
Sursa foto: OPPO Reno12 Pro

Nu mai este mult până când OPPO va anunța noi membri al familiei, mai exact modelele Reno13 și Reno13 Pro.

Deși încă nu avem nicio dată oficială de lansare a acestor modele, se așteaptă să fie anunțate până la sfârșitul lui 2024.

Noul telefon midrange 13 Pro al companiei promite să fie o îmbunătățire a lui Reno12 Pro pe toate palierele. Sau cel puțin asta reiese din scurgerile de informații postate de Digital Chat Station pe platforma de socializare Weibo.

OPPO Reno13 Pro: Ecranul din dotare

Cum era de așteptat, unul dintre cele mai importante upgrade-uri este display-ul. Acesta are 6.78 inci, o rezoluție de 2780 x 1264 de pixeli și folosește tehnologia quad-curved OLED.

Sursa foto: Gizmochina

Datorită acestui lucru, ecranul are margini curbate pentru a oferi o interacțiune mai plăcută.

Cameră și zoom

Pentru utilizatorii care iubesc să facă fotografii, compania promite imagini de înaltă calitate.

Acestea vor fi obținute cu ajutorul obiectivului periscopic de 50 de megapixeli care oferă un zoom optic de 3x versus cel de 2x prezent pe modelul anterior Reno12 Pro.

Performanță și autonomie

Telefonul va fi alimentat de procesorul MediaTek Dimensity 9300. Vechiul model folosește varianta Dimensity 7300 Energy.

În ceea ce privește bateria, dispozitivul a fost echipat cu una de 5,900 mAh cu încărcare rapidă de 80W prin cablu și suport pentru încărcare wireless de 50W.

De asemenea, este așteptat ca noul model să suporte încărcarea wireless magnetică printr-o carcasă special concepută, ceea ce va adaugă un plus de comoditate în utilizarea de zi cu zi.

Partea de rezistență și design

OPPO Reno 13 Pro va veni cu un grad ridicat de rezistență la apă și praf.

Entuziasmul fanilor crește pe măsură ce se apropie momentul lansării noului OPPO Reno13 Pro.

Cu o listă de specificații care sugerează o combinație de performanță superioară, inovație în fotografie și un design atrăgător, acest model are potențialul de a deveni un lider în segmentul telefoanelor midrange.

Rămâne de văzut cum va fi primit pe piață, mai ales că predecesorul a avut parte de păreri împărțite din partea utilizatorilor.

Sursa: Gizmochina

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult