Surpriză: Primul unboxing cu OnePlus 13 a ajuns pe YouTube

24.10.2024
Surpriză: Primul unboxing cu OnePlus 13 a ajuns pe YouTube
Sursa foto: OnePlus

OnePlus 13 va fi lansat pe 31 octombrie, deci în aproximativ o săptămână, și deja a apărut un prim video unboxing cu el.

Canalul de YouTube Sparrows News s-a gândit să facă o bucurie fanilor OnePlus care nu mai au răbdare până la debutul noului model.

Clipul care dezvăluie secretele OnePlus 13

Și bine au făcut: clipul oferă o privire detaliată asupra noului flagship.

Deși autenticitatea videoclipului nu este confirmată direct de companie, există câteva indicii că este vorba despre noul dispozitiv: cutia în care vine, sloganul original Never Settle și modul în care arată cifra 1 de pe ecranul de blocare.

Specificații de top

Ceea ce atrage imediat atenția este configurația prezentată: 24 GB RAM și 1 TB spațiu de stocare.

Aceste specificații, combinate cu noul procesor Snapdragon 8 Elite, sugerează că OnePlus 13 va fi un smartphone greu de trecut cu vederea.

Totuși, există posibilitatea ca această variantă ultra-premium să fie disponibilă exclusiv pe piața chineză, urmând modelul de lansare al predecesorului său.

Design și inovații

Telefonul are un look elegant, prezentat într-o nuanță albă, cu un ecran aproape plat, având margini extrem de subțiri și simetrice.

Modulul circular al camerei, deși similar cu cel al OnePlus 12, vine cu câteva modificări.

Logo-ul Hasselblad, de exemplu, a fost repoziționat pe corpul dispozitivului, iar modulul camerei este acum mai distinct, fără platforma metalică ce se îmbină cu rama în versiunea anterioară.

Senzori pentru camera principală

Aceasta vine cu un sistem de trei senzori de 50 de megapixeli.

Sistemul de operare și particularități

În videoclip, dispozitivul rulează ColorOS 15, însă versiunile pentru piețele internaționale vor folosi OxygenOS.

OnePlus pregătește de altfel lansarea acestuia sub sloganul „speed meets AI”, sugerând că memoria RAM generoasă va fi folosită pentru funcții avansate de AI.

Baterie și autonomie

O caracteristică a noului model este suportul pentru încărcare wireless magnetică, deși acest lucru va fi probabil implementat prin intermediul unor huse speciale.

Zvonurile sugerează și prezența unei baterii de 6.000mAh.

Calendar de lansare și disponibilitate

Lansarea oficială de pe 31 octombrie vizează inițial doar piața chineză, lansarea globală fiind anticipată, în dulcele stil clasic al companiei, pentru începutul anului viitor.

Sursa: GSMArena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult