Samsung Galaxy S25: Ce surprize cromatice și finisaje aduce gama din 2025

25.10.2024
Samsung Galaxy S25: Ce surprize cromatice și finisaje aduce gama din 2025
Sursa foto: Samsung Newsroom

După succesul avut de Samsung cu seria S24, compania sud-coreeană vine cu o abordare nouă pentru viitoarea gamă Galaxy S25.

Pentru că și cele mai mici detalii contează în competiția pentru numărul unu pe piața telefoanelor premium, noile modele vor avea culori îndrăznețe.

Cel puțin asta reiese din scurgerea de informații postată de leaker-ul Ross Young de pe X.

Paleta cromatică diferită

Conform acestuia, modelele standard Galaxy S25 și S25 Plus vor împărtăși o paletă de culori din care nu vor lipsi nuanțe ca Silver Shadow, Sparkling Green, Moon Night Blue și Sparkling Blue.

Versiunea Plus va avea și o variantă exclusivă Midnight Blue, care va lipsi însă de pe modelul de bază. Se pare că Samsung nu se dezice de tradiția diferențierii subtile între modele pentru ca utilizatorii să aleagă varianta mai scumpă.

Ultra se îmbracă în titan

Vârful de gamă primește un tratament special. Acesta are finisaje premium din titan și următoarea paletă de culori: Titanium Silver, Titanium Black, Titanium Gray și Titanium Blue pentru cei care vor ceva mai conservator.

Potrivit altor zvonuri, nuanțele vibrante cu care ne-a obișnuit gama S24 Ultra ar putea reveni sub forma de exclusivități online pentru persoanele care vor să țină în mâini niscaiva ediții speciale.

Exclusivitate și personalizare

În afara culorilor standard disponibile în magazinele oficiale, Samsung are în plan și niște variante exclusive pentru cei care vor să comande telefoane direct de pe site-ul producătorului.

Strategia lor, care a avut succes în trecut dacă ne gândim la nuanțele Sandstone Orange, Sapphire Blue și Jade Green alese pentru S24, înseamnă un grad sporit de personalizare pentru utilizatori.

Ce ne rezervă lansarea din 2025

Seria Galaxy S25 de la Samsung este așteptată pentru luna ianuarie a anului viitor. Pe lângă noile culori, telefoanele promit tot felul de îmbunătățiri pe partea de performanțe.

Noul procesor Snapdragon 8 Elite, de exemplu, se anunță a fi revelația momentului, dar rămâne de văzut cum se va mișca în uzul zilnic.

Designul cu margini mai subțiri în jurul ecranului și colțuri mai rotunjite este și el un punct de atracție.

Așadar, deși Samsung nu pare să pregătească o revoluție în design, noua gamă de culori pentru Galaxy S25 și Galaxy S25 Ultra ar putea fi exact ceea ce ar atrage atenția cumpărătorilor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult