A apărut primul unboxing cu Galaxy Ring, inelul inteligent care monitorizează sănătatea

16.10.2024
A apărut primul unboxing cu Galaxy Ring, inelul inteligent care monitorizează sănătatea
Sursa foto: Samsung

Galaxy Ring a văzut lumina zilei anul acesta, în luna iulie. A făcut furori ca fiind cel mai mic dispozitiv din linia Galaxy a companiei Samsung ce poate monitoriza funcțiile vitale ale utilizatorilor.

Design și prezentare

Recent, compania a postat un video tip unboxing pe site-ul lor oficial. Galaxy Ring vine într-un ambalaj care amintește de o cutie de bijuterii, subliniind natura sa de accesoriu de lux.

La deschiderea cutiei, utilizatorul este întâmpinat de o carcasă de încărcare transparentă, iluminată cu LED-uri.

Disponibil în trei culori – negru titan, argintiu titan și auriu titan – și în nouă mărimi diferite, de la 5 la 13, acest inel inteligent oferă opțiuni de personalizare pentru a se potrivi stilului și dimensiunii fiecărui utilizator.

Inelul are o greutate cuprinsă între 2,3 și 3 grame, în funcție de mărime.

Tehnologie și functii

În ciuda dimensiunilor reduse, Galaxy Ring este dotat cu tehnologia senzorială cea mai avansată a Samsung și cu capabilități AI.

Dispozitivul încorporează trei senzori de ultimă generație: un accelerometru, un senzor care măsoară bătăile inimii și unul care măsoară temperatura pielii.

Acești senzori colectează date complexe despre sănătatea utilizatorului, care sunt apoi analizate de inteligența artificială pentru a oferi informații personalizate.

Utilizatorii le pot accesa via Samsung Health.

Durabilitate și autonomie

Galaxy Ring este construit din Titan de gradul 5 care rezistă la zgârieturi și uzură. În plus, cu o rezistență la apă de 10 ATM, poate fi purtat în timpul dușului sau al activităților fizice intense.

Un aspect remarcabil este autonomia bateriei, care poate dura până la șapte zile cu o singură încărcare. Nivelul bateriei și starea de încărcare pot fi monitorizate ușor prin intermediul iluminării LED din carcasa de încărcare.

Sursa foto: Samsung

Utilizare și compatibilitate

Pentru a utiliza Galaxy Ring, acesta trebuie mai întâi asociat cu un smartphone Galaxy.

Procesul este simplu și intuitiv, cu inelul intrând automat în modul de asociere când carcasa este deschisă. Odată asociat, utilizatorii pot începe imediat să-și personalizeze și să-și monitorizeze îngrijirea sănătății.

Samsung oferă un kit de dimensionare gratuit pentru a ajuta utilizatorii să găsească mărimea perfectă. Acesta include nouă inele identice ca dimensiune cu produsul real, permițând utilizatorilor să încerce diferite mărimi înainte de a-l alege pe cel potrivit.

Funcții suplimentare

Pe lângă monitorizarea sănătății, Galaxy Ring oferă și o funcție practică de control al smartphone-ului prin gesturi simple ale degetelor. Utilizatorii pot face o fotografie sau opri o alarmă pe un smartphone Galaxy conectat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult