Google Pixel Buds Pro 2: Culori inedite și data lansării

10.07.2024
Google Pixel Buds Pro 2: Culori inedite și data lansării

Conul de umbră în care au intrat căștile Google Pixel Buds Pro 2 de când au fost anunțate s-a mai șters un pic odată cu apariția unor noi zvonuri. S-a aflat cam ce variante de culori va avea noul produs Google și toate se anunță spectaculoase.

Google va lansa Pixel Buds Pro 2 curând

Când nimeni nu se mai aștepta la alte căști de la Google, zvonurile de acum câteva luni au ținut să puncteze că gigantul american lucrează la ceva nou. Precedentele Pixel Buds Pro au fost lansate în 2022 și se așteaptă ca viitoarele Buds Pro 2 să fie dezvăluite pe 13 august în cadrul evenimentului Made by Google.

Zvonul aruncat în aprilie spunea că aceste căști ar veni cu o carcasă de încărcare cu design îmbunătățit, plus o baterie de 650 mAh. Se vehiculează că Google Pixel Buds Pro 2 ar avea o autonomie de până la 7 ore cu ANC activat și până la 11 ore cu el dezactivat. Căștile ar avea clasificarea IPX4 și ar suporta încărcare wireless. Conform altor zvonuri legate de Pixel Buds Pro 2, acestea ar avea control tactil, conectivitate Bluetooth v5.0 și Google Assistant.

Culori vibrante pentru Google Pixel Buds Pro 2

Aici se termină zvonurile legate de specificații și încep cele despre culori. Gura târgului X spune că Google Pixel Buds Pro 2 ar putea fi disponibile în patru variante ilustrate mai jos.

Dacă ultimele două nuanțe seamănă cât de cât cu cele văzute la telefoanele din gama Pixel 8, mojito și strawberry sunt noi. Aceste culori trebuie privite cu o doză de neîncredere, deoarece ar putea fi schimbate odată cu lansarea oficială a căștilor.

Google Pixel Buds Pro 2 promit să ofere utilizatorilor opțiuni distractive prin care să-și exprime stilul personal în activitățile zilnice. Rămâne de văzut dacă acestea vor fi lansate pe 13 august alături de Pixel Watch 3 și telefoanele din gama Pixel 9.

Sursa: Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult