LinkBuds Fit, noi căști wireless din gama LinkBuds de la Sony

03.10.2024
LinkBuds Fit, noi căști wireless din gama LinkBuds de la Sony
Foto: Sony

Sony și-a propus să completeze gama sa LinkBuds, lansând câteva modele noi, printre care și căștile wireless LinkBuds Fit.

Încă de la lansarea gamei, ce a avut loc în 2022, LinkBuds a prezentat pe piață un design unic al inelului, accentul a fost pus pe confort și pe conectarea lumii online cu cea offline. Acest principiu a continuat și a fost dezvoltat și pentru noile produse ale gamei LinkBuds, cu îmbunătățiri adăugate pe baza feedback-ului valoros primit din partea clienților, fără a compromite calitatea excelentă a sunetului.

LinkBuds Fit promit confort de neegalat datorită noii structuri de fixare și elementelor intraauriculare, alături de un control perfect al zgomotului și al sunetului ambiental și de o gamă de culori variate, potrivite oricărui stil.

Proiectate pentru utilizarea pe parcursul exercițiilor fizice

Pentru o potrivire mai sigură și mai confortabilă, chiar și în timpul exercițiilor fizice, Sony a dezvoltat pentru LinkBuds Fit noi suporturi Air Fitting. Acestea au o extremitate moale și goală pe interior pentru a reduce contactul cu urechea și, prin urmare, și presiunea, în timp ce punctul de atașare pe ureche este curbat și dur, pentru a preveni căderea accidentală. Acest lucru înseamnă că pentru urechile mai mari se potrivesc perfect în partea de sus a acestora, iar pentru cele mai mici, căștile se potrivesc confortabil în partea din mijloc. Combinate, aceste caracteristici creează confort și siguranță. Elementele intra-auriculare moi pentru căști LinkBuds Fit sunt integrate în așa fel încât să reducă presiunea și să sporească gradul de confort.

Alături de tehnologia de anulare a zgomotului (ANC), modul de sunet Ambient Auto ajustează automat experiența de audiție în funcție de împrejurimi, pentru ca utilizatorii să se poată bucura de muzică cu un maximum de confort, indiferent de locul în care se află. LinkBuds Fit sunt echipate cu Integrated Processor V2, același care se regăsește și pe modelul premiat WF-1000XM5. Acesta optimizează în timp real anularea zgomotului, în funcție de mediul înconjurător.

Disponibile în culorile negru, alb, verde și în nuanța de violet creată în parteneriat cu Olivia Rodrigo, LinkBuds Fit pot fi potrivite oricărui stil. Totodată, datorită gamei de accesorii precum Fitting Supporters și fețele pentru carcasă disponibile pentru LinkBuds Fit într-o varietate de stiluri și culori, utilizatorii vor putea să-și personalizeze cu adevărat căștile pentru a completa orice ținută.

LinkBuds Fit
Foto: Sony

LinkBuds Fit promite o claritate excepțională a sunetului și a apelurilor. Datorită unei unități driver Dynamic Driver X proiectată special de Sony și integrată, de asemenea, și pe căștile WF-1000XM5 cu tehnologia de anulare a zgomotului, LinkBuds Fit redă vocile mai clar, cu detalii mai bogate. Structura diafragmei combină mai multe materiale diferite pentru cupolă și margine pentru a obține o distorsiune scăzută și o calitate superioară a sunetului. LinkBuds Fit sunt compatibile cu High-Resolution Audio Wireless și DSEE Extreme. De asemenea, cu tehnologia Precise Voice Pickup care controlează și optimizează microfoanele, atât din exteriorul, cât și din interiorul căștilor, precum și datorită procesării semnalului audio, conversațiile promit să fie foarte clare, chiar și în mediile zgomotoase.

Grație funcțiilor Auto Switch, Auto Play și Quick Acces, precum și Amazon Music Play Now sau Spotify Tap, dar și datorită controlului vocal, este mult mai ușor pentru utilizatori să acceseze și să se bucure de divertisment. Iar prin implementarea Wide Area Tap, aceștia pot apăsa de două sau trei ori în partea din față a căștilor pentru a controla muzica fără a atinge direct LinkBuds Fit.

De asemenea, căștile LinkBuds Fit includ tehnologii precum conexiune Multipoint, funcții de redare și pauză instantanee, control prin mișcările capului, control vocal și Speak-to-Chat. Acestea integrează o baterie cu o automonie de aproapre 21 de ore și beneficiază de rezistență la apă cu certificare IPX4.

Preț și disponibilitate

Noul model Sony LinkBuds Fit va fi disponibil pe parcursul lunii octombrie la prețul recomandat de 1000 lei.

Sursa: Sony România

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult