LinkBuds Open, căști noi de la Sony care permit utilizatorilor să rămână conectați la mediul înconjurător

04.10.2024
LinkBuds Open, căști noi de la Sony care permit utilizatorilor să rămână conectați la mediul înconjurător
Foto: Sony

Pe lângă lansarea noilor LinkBuds Fit, Sony întregește gama sa de căști wireless cu modelul LinkBuds Open. Acestea permit utilizatorilor să experimenteze un nou tip de design „open ring”, menit să îi mențină conectați la mediul înconjurător. Conform Sony, suporturile de fixare noi și ușoare pentru LinkBuds Open oferă confort pentru purtare întreaga zi și sunt disponibile într-o gamă largă de culori, pentru a se potrivi oricărui stil.

Cu un driver circular nou dezvoltat, design-ul LinkBuds Open le permite utilizatorilor să rămână conectați la ceea ce se întâmplă în jur. Driver-ul de tip open ring poziționat în centrul diafragmei menține transparența audio, astfel încât cei care le poartă să poată auzi ceea ce se întâmplă în jurul lor. De exemplu, vor putea auzi atunci când cineva îi strigă în timp ce se află într-un apel sau vor putea rămâne conectați cu prietenii lor în timp ce ascultă muzica preferată.

LinkBuds Open dispun de asemenea de Adaptive Volume Control, o tehnologie smart care optimizează automat volumul în funcție de locul în care se află cel care le poartă. Astfel, utilizatorii vor avea parte de un volum scăzut în locuri liniștite și de un volum mai ridicat în medii mai zgomotoase. La fel ca LinkBuds Fit, LinkBuds Open dispun, de asemenea, de noua structură de fixare Fitting Supporters de Sony pentru o potrivire confortabilă și sigură. În plus, LinkBuds Open sunt construite pe baza unei forme geometrice evoluate care se potrivește confortabil în ureche.

LinkBuds Open sunt disponibile în alb și negru, precum și în culoarea violet, marcă a artistei Olivia Rodrigo. Utilizatorii își pot personaliza look-ul cu ajutorul accesoriilor variate, inclusiv Fitting Supporters și fețe pentru carcasă într-o varietate de culori și stiluri.

Căștile promit un sunet bine echilibrat, de înaltă calitate, cu frecvențe medii și înalte clare, datorită Integrated Processor Sony V2 de la Sony și unei unități driver de 11 mm, special concepută în formă de inel. O diafragmă de înaltă calitate și un magnet puternic din neodim au fost special selectate pentru a reproduce un sunet clar pe frecvențe medii și înalte. LinkBuds Open sunt compatibile, de asemenea, cu DSEETMTM (Digital Sound Enhancement Engine) și dispun de o tehnologie precisă de preluare a vocii pentru convorbiri extrem de clare, fără zgomot.

LinkBuds Open
Foto: Sony

Modelul Open reunesc multe funcții și comenzi intuitive, cum ar fi Auto Switch, Auto Play, Quick Access, control vocal și Wide Area Tap. Alte caracteristici includ conexiune Multipoint, o autonomie a bateriei de până la 22 de ore de ascultare direct din căști și un rating de rezistență la apă IPX4.

Căștile LinkBuds Open vor fi disponibile pe parcursul lunii octombrie 2024, la un preț recomandat de 1000 lei.

Sursa: Sony România

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult