Logitech a lansat tastatura wireless ultraportabilă Keys-To-Go 2. Detalii și preț

20.06.2024
Logitech a lansat tastatura wireless ultraportabilă Keys-To-Go 2. Detalii și preț

Logitech a lansat, recent, Keys-To-Go 2, noua lor tastatură wireless ultra-portabilă. Aceasta va putea fi folosită atât pentru dispozitive mobile, cât și pentru laptopuri și tablete.

Dacă nu vreți să aruncați bani mulți pe varianta Magic Keyboard de la Apple, Keys-To-Go 2 poate fi alternativa ideală.

Design, dimensiuni și culori

Keys-To-Go 2 are o lungime de puțin sub 10 inci, o lățime de patru inci și cântărește doar 222 g. Acest model a fost gândit să fie purtat oriunde cu ușurință și poate încăpea într-un ghiozdan fără probleme. Produsul este fabricat din plastic reciclat și vine în nuanțe de lila, grafit și gri pal.

Noua tastatură wireless ultra-portabilă a celor de la Logitech are un capac echipat cu taste tip foarfecă. Acestea au o cursă de 1 mm pentru o experiență de tastare confortabilă. Capacul încorporat o ferește de zgârieturi și lichide vărsate din greșeală. De asemenea, există opțiunea de a conecta până la trei dispozitive, utilizatorii putând comuta rapid între ele.

Tastatura poate fi conectată la un ‌iPad‌ via Bluetooth

Pentru asta există două configurații: una dedicată dispozitivelor Apple și una universală. Redarea media, ajustarea volumului și a nivelurilor de luminozitate a ecranului pot fi făcute cu ajutorul tastelor de scurtătură de pe rândul superior de taste. Configurația pentru dispozitive Apple poate fi folosită de cei care utilizează Mac, iPad și iPhone. Cea universală este potrivită pentru device-uri echipate cu Android, Windows, ChromeOS, Windows, MacOS și iPadOS.

Bateriile cu care vine noua tastatură sunt de tip monedă și pot fi înlocuite. Potrivit Logitech, acestea au o durată de viață de până la trei ani, în funcție de cât de mult este folosit produsul.

Disponibilitate și preț

Tastatura wireless ultra-portabilă Keys-To-Go 2 va fi lansată la nivel global luna aceasta. Până va apărea în Europa, modelul poate fi cumpărat la prețul de 79.99$ de pe site-ul oficial al celor de la Logitech.

VIDEO

Sursa: Logitech

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult