Nothing prezintă căștile Ear (open). Cât costă acestea în România

25.09.2024
Nothing prezintă căștile Ear (open). Cât costă acestea în România
Foto: Nothing

Nothing, compania fondată de Carl Pei (unul dintre co-fondatorii originali ai OnePlus), a anunțat căștile wireless open-ear “Nothing Ear (open)”, primul astfel de produs lansat sub acest brand. După cum sugerează și numele, “Nothing Ear (open)” va sosi cu un design deschis, pentru a permite utilizatorului să audă și mediul înconjurător, dar și cu suporturi semi-transparente pentru urechi, menite să asigure o stabilitate cât mai bună pentru căști atunci când acestea sunt purtate. Fiind vorba despre căști deschise, acestea nu vor oferi suport pentru ANC (active noise cancelling).

Design-ul propriu-zis a fost mereu important pentru produsele lansate sub brand-ul Nothing, iar noile căști Ear (open) nu vor face excepție de la această regulă, cu un aspect semi-transparent, difuzoare propriu-zise care nu intră în urechi, fiind susținute de suporturi de urechi din silicon ce beneficiază de un sistem special de prindere. Pentru aceste căști, Nothing a dezvoltat Sound Seal System, un sistem cu difuzoare direcționale menite să prevină deranjarea celor din proximitatea purtătorului atunci când muzica este redată la volum înalt.

Fiecare dintre cele două componente ale căștilor Ear (open) cântărește numai 8,1 grame, iar atât căștile propriu-zise, cât și carcasa lor de încărcare beneficiază de protecție la praf și apă certificată IP54.

Nothing Ear open
Foto: Nothing

Căștile Nothing Ear (open) utilizează drivere de 14,2mm, îmbrăcate în titan, și se folosesc de standardul Bluetooth 5.3 pentru a se cupla la device-urile de redare, având posibilitatea de a se conecta simultan la două astfel de dispozitive. Fiecare dintre cele două căști beneficiază de două microfoane cu tehnologie Clear Voice 3.0, dar și de control prin prindere și apăsare pentru redarea audio, ajustarea volumului sau gestionarea apelurilor.

La fel ca în cazurile celorlalte căști Nothing, și modelul Ear (open) va putea fi gestionat prin intermediul aplicației Nothing X. Aceasta va oferi acces la ajustarea EQ-ului, posibilitatea de a personaliza controlul de pe căști și instalarea update-urilor de firmware. Căștile vor oferi suport și pentru rețeaua de dispozitive Find My (pentru a fi detectate cât mai ușor dacă le pierdeți), mod de latență diminuată pentru jocuri și integrare cu ChatGPT atunci când sunt conectate la un telefon Nothing.

Bateriile de 64 mAh integrate în căștile Nothing Ear (open) promit 8 ore de redare audio, carcasa beneficiind la rândul său de o baterie de 635 mAh, în total căștile fiind lăudate cu o autonomie de 30 de ore. Încărcarea carcasei se realizează prin intermediul mufei USB Type-C, fără suport pentru wireless charging.

Nothing Ear open
Foto: Nothing

Preț și disponibilitate

Modelul Nothing Ear (open) va fi disponibil într-o singură culoare, alb, iar precomenzile sunt deja disponibile pe site-ul Nothing.tech, la un preț de 757 lei, livrările urmând să fie realizate după 5 octombrie 2024.

Sursa: GSM Arena, Nothing.tech

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult