OnePlus a lansat noul ceas Watch 2R, alături de căștile true wireless Nord Buds 3 Pro

17.07.2024
OnePlus a lansat noul ceas Watch 2R, alături de căștile true wireless Nord Buds 3 Pro
Foto: OnePlus

Pe lângă noul smartphone OnePlus Nord 4, compania chineză a lansat și dispozitive noi din categoria “wearebles”, cum ar fi smartwatch-ul OnePlus Watch 2R și căștile audio true wireless OnePlus Nord Buds 3 Pro.

OnePlus Watch 2R

Avem de-a face cu o versiune modificată, mai accesibilă, a smartwatch-ului OnePlus Watch 2, lansat în primăvara acestui an. De altfel, acest Watch 2R fusese deja lansat în China sub denumirea de OnePlus Watch 2 (eSIM), însă versiunea sa internațională nu oferă suport pentru eSIM.

OnePlus Watch 2R vine și cu un design revizuit, mai sportiv, cu un cadran parcă mai vizibil, două butoane laterale și o curea de silicon. Spre deosebire de Watch 2, care beneficia de o construcție din oțel inoxidabil, Watch 2R este realizat din aluminiu, fiind cu 25% mai ușor, cu o greutate de numai 37 de grame.

OnePlus Watch 2R
Foto: OnePlus

Watch 2R are un ecran AMOLED de 1,43 inci, fiind echipat cu procesorul Snapdragon W5 Gen 1 de la Snapdragon, 2 GB de memorie RAM și 32 GB de stocare. La fel ca Watch 2, și modelul 2R poate comuta între două sisteme de operare: WearOS 4 pentru funcționalitate completă, respectiv RTOS pentru sarcini mai puțin solicitante, tracking de fitness și o durată de viață mai lungă a bateriei.

Ceasul beneficiază de suport GPS dual-band, poate monitoriza 100 de tipuri de activități sportive, ritmul cardiac, nivelul oxigenului din sânge, somnul și chiar stresul. Bateria lui Watch 2R are o capacitate de 500 mAh.

OnePlus Watch 2R
Foto: OnePlus

OnePlus Watch 2R este disponibil în culorile Forest Green și Gunmetal Gray, cu un preț recomandat de achiziție de 280€.

OnePlus Nord Buds 3 Pro

Căștile audio OnePlus Nord Buds 3 Pro se laudă cu driveri dinamici de 12,4mm realizați din titan, conectivitate Bluetooth 5.4, suport pentru codec-urile SBC și AAC, anulare activă a zgomotului (ANC) și posibilitatea de a le seta manual EQ-ul.

OnePlus Nord Buds 3 Pro
Foto: OnePlus

Carcasa OnePlus Nord Buds 3 Pro beneficiază de protecție la apă și praf conform standardului IP55 și include o baterie de 440 mAh, conferind căștilor o autonomie de aproximativ 44 de ore.

Căștile OnePlus Nord Buds 3 Pro sunt disponibile în culorile Starry Black și Soft Jade, acestea fiind comercializate la prețul recomandat de 80€.

OnePlus Nord Buds 3 Pro
Foto: OnePlus

Sursa: GSMArena.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult