OnePlus Buds Pro 3, lansate în curând. Concurență serioasă pentru Apple și Samsung?

14.08.2024
OnePlus Buds Pro 3, lansate în curând. Concurență serioasă pentru Apple și Samsung?
Sursa foto: OnePlus

OnePlus se pregătește din greu pentru lansarea noilor sale căști wireless, OnePlus Buds Pro 3, care urmează să fie disponibile pe piață pe 20 august anul acesta.

Deși compania a fost destul de rezervată în privința detaliilor legate de noile dispozitive, scurgerile de informații despre design și specificații și-au făcut apariția la începutul acestei luni. Între timp au fost confirmate zvonurile legate de calitatea audio și look-ul carcasei de încărcare.

Performanță audio îmbunătățită

OnePlus Buds Pro 3 promite să ducă performanța audio la noi niveluri, datorită unui nume greu în industria audio, și anume Dynaudio. Colaborarea lor cu acest brand promite să ofere ceea ce însăși OnePlus descrie ca o „experiență audio supremă.”

Compania nu este la primul parteneriat cu Dynaudio. Căștile Buds Pro 2 au fost lăudate de multe ori pentru sunetul clar și detaliat datorat tehnologiei implementate de producătorii olandezi. Buds Pro 3 sunt așteptate să ofere o superioritate audio și mai substanțială.

Design nou pentru carcasa de încărcare

Una dintre schimbările demne de menționat în cazul noilor căști este carcasa de încărcare, care a fost complet redesenată. Spre deosebire de designul plat și tipic al variantelor anterioare, Buds Pro 3 sunt acum găzduite într-o carcasă verticală cu un capac care se deschide în sus.

Cutia are acum o textură asemănătoare cu pielea, care nu doar că arată elegant în imaginile deja publicate, dar promite și o durabilitate sporită. Va fi interesant de văzut cât de bine va rezista după mai multe folosiri.

Autonomia bateriei

Acest detaliu nu lipsește din zvonurile apărute, dar compania nu a confirmat nimic deocamdată. La fel se întâmplă și în cazul specificațiilor apărute online. Compania a confirmat, totuși, că va exista un sistem dual de drivere de 11mm și 6mm.

În ciuda acestor inovații, aspectul lor este similar cu cel al Buds Pro 2 și chiar al Buds 3 Pro.

Preț și disponibilitate

Acum nu ne rămâne decât să vedem dacă cele mai recente căști wireless ale companiei vor fi accesibile sau foarte accesibile. În orice caz, Buds Pro 3 sunt pregătite să ofere o experiență audio de top și să concureze serios cu Apple AirPods Pro 2 după lansarea de pe 20 august.

Sursa: Digital Trends

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult