Oppo va lansa căștile wireless Enco X3: Versiune rebranduită a OnePlus Buds Pro 3, cu funcții „exclusive”

29.08.2024
Oppo va lansa căștile wireless Enco X3: Versiune rebranduită a OnePlus Buds Pro 3, cu funcții „exclusive”
Sursa foto: OPPO

Oppo se pregătește să lanseze căștile true wireless Enco X3, succesoarele modelului Enco X2. Conform unor surse, acestea ar urma să fie prezentate în octombrie, odată cu seria Find X8.

Parteneriat cu un celebru brand de difuzoare

Una dintre caracteristicile remarcabile ale viitoarelor Enco X3 este parteneriatul continuu cu Dynaudio, un cunoscut producător danez de difuzoare.

Colaborarea, care a adus succesul modelelor anterioare, promite să ofere o calitate sonoră excepțională și în cazul noilor căști.

Specificații de top

Conform informațiilor scapate de Digital Chat Station pe Weibo, noile căști vor fi echipate cu două drivere dinamice: unul de bass de 11mm și un tweeter de 6mm.

De asemenea, este posibil ca Enco X3 să fie echipate cu un convertor digital-analogic (DAC) dublu și un set triplu de microfoane. Procesorul principal va fi un BES2700 cu un consum ultra-redus de energie.

Enco X3 vor beneficia de o tehnologie de anulare activă a zgomotului adaptivă, capabilă să reducă până la 50 de decibeli din zgomotul ambient.

În plus, se zvonește că vor avea un rating de protecție IP55 împotriva prafului și apei.

Conectivitate și transmisie audio

Oppo nu face compromisuri nici în privința conectivității. Noile casti  vor suporta Bluetooth 5.4 și LHDC 5.0.

Rata de transmisie va fi de până la 1Mbps și va exista suport pentru audio de 192kHz/24-biti.

Autonomie și încărcare

Bateria căștilor va avea o capacitate de 58 mAh, în timp ce cutia de încărcare va dispune de un acumulator de 566 mAh si va suporta încărcarea rapidă de 10W prin cablu și posibilitatea de încărcare wireless.

Aceasta din urmă va suporta încărcare wireless și rapidă prin cablu la 10W.

Asemănări cu OnePlus Buds Pro 3

Interesant este faptul că Oppo Enco X3 par să aibă multe în comun cu recent lansatele OnePlus Buds Pro 3.

Acest lucru nu este surprinzător, având în vedere că ambele mărci fac parte din același grup și împărtășesc adesea tehnologii.

Totuși, se zvonește că noile modele ar putea veni cu câteva funcții exclusive.

Strategia de piață

Un aspect care rămâne neclar este disponibilitatea acestor căști pe piețele internaționale.

În timp ce Oppo este un brand puternic în China, OnePlus are o prezență mai solidă pe piețele internaționale. Prin lansarea Enco X 3, compania poate maximiza acoperirea și apelul la diverse categorii de consumatori.

Sursa: Gadgets360

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult