PlayStation VR2 sosește pe PC! Când va fi lansat adaptorul și cât costă

04.06.2024
PlayStation VR2 sosește pe PC! Când va fi lansat adaptorul și cât costă
Foto: Sony Interactive Entertainment

La începutul acestui an, cei de la Sony au anunțat că lucrează la suportul PlayStation VR2 pentru PC. Jumătate de an mai târziu, această inițiativă se va materializa, compania anunțând că, începând cu 7 august 2024, va fi disponibil un adaptor ce va permite conectarea headset-ului PlayStation VR2 la PC-urile echipate cu sistem de operare Windows.

Astfel, pe lângă selecția de jocuri VR disponibile pe PlayStation 5 pentru PS VR2, posesorii unui asemenea headset vor avea acces și la biblioteca extinsă de jocuri VR de pe Steam, cu titluri precum Half-Life: Alyx, Fallout 4 VR sau War Thunder.

Pentru a conecta headset-ul PS VR2 la PC, utilizatorii vor avea nevoie de adaptorul oficial, care va fi disponibil la un preț estimat de 59,99€, de un cablu DisplayPort compatibil cu standardul DisplayPort 1.4, de un cont de Steam și de un PC cu o configurație adecvată.

PlayStation VR2 PC
Foto: Sony Interactive Entertainment

Citește articolul complet pe Go4Games.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult