Razer a lansat o nouă gamă de produse în colaborare cu Hello Kitty

26.07.2024
Razer a lansat o nouă gamă de produse în colaborare cu Hello Kitty

Razer anunță lansarea unei noi game de produse, data aceasta în colaborare cu Hello Kitty, ideale pentru cei ce vor să vadă viața în roz.

Razer renunță pentru această colaborare la negrul și verdele care au consacrat brandul și adoptă o paletă mai veselă. Noile produse Razer x Hello Kitty vor câștiga inimile tuturor fanilor drăgălașei pisici.

Colecția Razer | Hello Kitty and Friends reprezintă o nouă gamă interesantă pentru pasionații de gaming și Hello Kitty deopotrivă, sărbătorind cea de-a 50-a aniversare Hello Kitty. Îmbinând perifericele de gaming Razer cu farmecul celebrei Hello Kitty, această colecție își propune să devină una dintre preferatele gamerilor și fanilor Sanrio de toate vârstele.

Colecția Razer | Hello Kitty and Friends include:

  • Razer Kraken Kitty V2 BT – Hello Kitty and Friends Edition;
  • Razer Ornata V3 Tenkeyless – Hello Kitty and Friends Edition;
  • Razer Gigantus V2 Medium – Hello Kitty and Friends Edition;
  • Razer Enki X – Hello Kitty and Friends Edition.

În celebrarea celei de-a 50-a aniversări Hello Kitty, Razer colaborează cu Sanrio pentru a oferi pasionaților de gaming o colecție care comemorează unul dintre cele mai îndrăgite personaje din lume. Prin această colecție, gamerii pot da un twist drăgălaș setup-ului lor.

Cât costă noua serie Razer x Hello Kitty?

Odată cu prezentarea noii game de produse, Razer a dezvăluit și prețurile oficiale pentru cele patru elemente ce vor alcătui colecția:

  • Razer Kraken Kitty V2 BT – Hello Kitty and Friends Edition: 139.99 de dolari;
    Razer Ornata V3 Tenkeyless – Hello Kitty and Friends Edition: 119.99 de dolari;
    Razer Gigantus V2 Medium – Hello Kitty and Friends Edition: 29.99 de dolari;
    Razer Enki X – Hello Kitty and Friends Edition: 549.99 de dolari.

Recent, Razer a prezentat și o colecție de periferice realizată în colaborare cu Fortnite, alcătuită din mouse-ul DeathAdder V3 Pro, tastatura BlackWidow V4 X, căștile Kraken V3 X și mousepad-ul Goliathus Extended Chroma.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult