Razer Kraken V4 Pro, un nou model de căști de gaming ce includ feedback haptic

30.09.2024
Razer Kraken V4 Pro, un nou model de căști de gaming ce includ feedback haptic
Foto: Razer

Tot în cadrul evenimentului RazerCon 2024, Razer a dezvăluit un alt produs de gaming foarte așteptat de comunitatea sa de utilizatori: căștile Razer Kraken V4 Pro, la rândul lor echipate cu feedback haptic, similar cu perna de gaming Razer Freyja.

Razer promite următoarea generație de imersiune cu noul model Razer Kraken V4 Pro, cea mai recentă și mai avansată adiție la gama Kraken V4. Acest headset wireless pentru setup-ul de gaming beneficiază de feedback haptic Razer Sensa HD Haptics, dar și de iluminare Razer Chroma RGB și dispune de un accesoriu OLED Control Hub, pentru un control și o versatilitate ridicate.

Astfel, Kraken V4 Pro completează gama alături de Kraken V4 și Kraken V4 X și își propune să transforme experiența de gaming cu capacitățile sale imersive. Grație tehnologiei Sensa HD Haptics, integrată direct în cele mai importante jocuri (inclusiv titluri precum Hogwarts Legacy, STALKER 2, Final Fantasy XVI și viitorul remake Silent Hill 2), utilizatorii se pot aștepta la o experiență senzorială care își propune să elimine granița dintre acțiunea din joc și realitate, oferind purtătorului ocazia de a simți tot, de la sunetul gloanțelor și până la vibrațiile subtile ale furtunilor din depărtare.

Conectivitate extinsă și accesoriu de control

Noul accesoriu OLED Control Hub al căștilor permite o personalizare amplă, afișând statistici esențiale despre PC-ul la care sunt conectate căștile, gestionând sursele audio și ajustând setările rapid. Cu un design inspirat de echipamentele audio high-end, acesta este un accesoriu esențial, care livrează un control complet al experienței audio de gaming oferite de Kraken V4 Pro.

De altfel, Kraken V4 Pro este primul set de căști de gaming Razer care oferă nu mai puțin de patru moduri de conectivitate: Razer HyperSpeed Wireless, Bluetooth, USB și jack audio de 3,5 mm. Indiferent dacă gamerii joacă pe PC, consolă sau telefon mobil, Kraken V4 Pro ar trebui să funcționeze adecvat pe fiecare astfel de dispozitiv. Design-ul său versatil permite comutarea instantanee a sursei de semnal audio, oferind jucătorilor posibilitatea de a comuta fără efort de la un dispozitiv la altul.

Razer Kraken V4 Pro
Foto: Razer

O caracteristică unică a modelului Kraken V4 Pro și o altă inovație a căștilor de gaming Razer este capacitatea de a combina simultan semnalul audio de la surse de 2,4 GHz și Bluetooth, oferind o experiență audio bogată, de calitate superioară.

Căștile sunt echipate cu microfonul Razer HyperClear Super Wideband – prezent și pe modelul popular BlackShark V2 Pro. Acest microfon retractabil acoperă o gamă mai largă de frecvențe pentru a oferi o claritate a vocii de înaltă calitate.

Razer Kraken V4 Pro este echipat cu driverele brevetate Razer TriForce Bio-Cellulose, de 40 mm, și suport pentru THX Spatial Audio, pentru un sunet natural, high-end și o spațializare a sunetului realistă. Acest sistem audio ar trebui să îmbogățească fiecare moment de gaming cu claritate absolută și bas profund.

Razer Kraken V4 Pro
Foto: Razer

Disponibilitate și preț

Căștile Razer Kraken V4 Pro pot fi achiziționate de pe site-ul Razer.com, din magazinele Razer și de la distribuitorii autorizați la un preț recomandat de 449,99€.

Sursa: Razer

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult