Razer lansează perna de gaming Razer Freyja, primul astfel de dispozitiv cu feedback haptic HD

30.09.2024
Razer lansează perna de gaming Razer Freyja, primul astfel de dispozitiv cu feedback haptic HD
Foto: Razer

În cadrul evenimentului RazerCon 2024, comunitatea globală de gaming a primit informații exclusive despre noile și viitoarele lansări de produse de la Razer, inclusiv Razer Freyja, prima “pernă de gaming” cu feedback haptic HD din lume.

Razer Freyja
Foto: Razer

Echipată cu Razer Sensa HD Haptics, Razer Freyja își propune să introducă un nivel de imersiune în gaming. Dispozitivul inovator oferă senzații haptice dinamice menite să îmbunătățească fiecare sesiune de gaming. De la exploziile intense de pe câmpul de luptă și până la vibrațiile subtile ale unei bătăi de inimă în timpul unei misiuni de stealth, Razer Freyja promite gamerilor ocazia de a experimenta o gamă completă de feedback senzorial.

Direcția, distanța și intensitatea acțiunilor din joc pot fi percepute prin intermediul efectelor haptice multidirecționale, reproduse cu ajutorul a șase actuatoare haptice avansate. Fie că te ferești de gloanțe, îți manevrezi vehiculul pe circuite sau experimentezi efecte ambientale precum furtuni sau cutremure, perna de gaming Razer Freyja promite o experiență senzorială completă.

Razer Freyja
Foto: Razer

Nu doar pentru jocuri

Dincolo de gaming, versatilitatea Razer Freyja se extinde la îmbunătățirea experienței de vizionare a filmelor sau de ascultare a muzicii, cu feedback haptic imersiv. Cu multiple opțiuni de conectivitate, inclusiv Razer HyperSpeed Wireless și Bluetooth, utilizatorii se pot bucura de conectivitate atât cu PC-ul, cât și cu dispozitive Android, prin intermediul aplicației Razer Nexus.

Razer Freyja
Foto: Razer

Funcția de conectare quick-release, prin intermediul unui singur cablu de alimentare, asigură un cable management facil, în timp ce cureaua ajustabilă face ca Freyja să se potrivească pe majoritatea scaunelor de gaming sau de birou. Gamerii își pot personaliza feedback-ul haptic prin intermediul aplicației Razer Synapse 4, de unde pot ajusta nivelurile de intensitate sau pot alege din preset-urile de feedback haptic.

Razer Freyja
Foto: Razer

Disponibilitate și preț

Perna de gaming Razer Freyja poate fi achiziționată de pe site-ul www.Razer.com, din magazinele Razer și de la distribuitorii autorizați, la prețul recomandat de 299,99€.

Sursa: Razer

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult