Redmi Buds 6 Lite: Noile căști wireless de buget de la Xiaomi cu autonomie extinsă, disponibile în Europa

03.09.2024
Redmi Buds 6 Lite: Noile căști wireless de buget de la Xiaomi cu autonomie extinsă, disponibile în Europa
Sursa foto: Redmi

Xiaomi a lansat recent o pereche de căști wireless de buget: Redmi Buds 6 Lite. Cel mai nou produs din portofoliul companiei vine cu o serie de caracteristici de top.

Autonomie impresionantă a bateriei

Unul dintre punctele forte ale acestor căști este autonomia bateriei. Xiaomi promite o durată totală de funcționare de până la 38 de ore cu ajutorul carcasei de încărcare. Multe modele de top se opresc sub pragul de 30 de ore.

Căștile în sine pot oferi până la șapte ore de redare continuă după o singură încărcare, iar funcția de încărcare rapidă permite obținerea a două ore de autonomie cu doar 10 minute de încărcare.

Tehnologie avansată de anulare a zgomotului

O altă caracteristică ce merită menționată este tehnologia de anulare activă a zgomotului de până la 40 de decibeli. Căștile oferă și anularea zgomotului în timpul apelurilor datorită unui set de două microfoane.

Design orientat spre confort

Din punct de vedere al designului, Xiaomi a pus accent pe confortul utilizării îndelungate. Căștile au niște pernuțe din silicon detașabile pentru o potrivire confortabilă și o izolare fonică pasivă eficientă, iar carcasa de încărcare este descrisă ca fiind ușoară și compactă.

Produsul este disponibil în trei variante de culoare: negru, alb și albastru.

Performanțe audio și opțiuni de personalizare

Căștile sunt echipate cu drivere dinamice de 12,4 mm. Potrivit producătorului, acestea promit „înalte clare” și „bas puternic”.

Utilizatorii au posibilitatea de a personaliza întreaga experiență de ascultare prin ajustarea egalizatorului cu ajutorul aplicației Xiaomi Earbuds, adaptând astfel sunetul la preferințele personale.

Conectivitate simplificată

Conectivitatea este asigurată prin Bluetooth 5.3. În plus, Buds 6 Lite sunt compatibile cu Google Fast Pair, facilitând procesul de asociere cu dispozitivele Android via un buton fizic care este plasat pe carcasă.

Preț și disponibilitate

Redmi Buds 6 Lite sunt deja disponibile și în țara noastră la prețuri ce pornesc de la aproximativ 121 de lei. În schimb, în alte țări europene, ele costă 20 de euro.

Sursa: Notebookcheck

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult