Samsung reia livrările căștilor Galaxy Buds 3 Pro în Europa după rezolvarea problemelor de quality control

09.08.2024
Samsung reia livrările căștilor Galaxy Buds 3 Pro în Europa după rezolvarea problemelor de quality control
Sursa foto: Samsung

Samsung, un lider recunoscut în industria tehnologiei audio, a fost recent forțată să suspende temporar vânzările și livrările pentru noile sale căști wireless Galaxy Buds 3 Pro, după ce au apărut mai multe probleme de quality control.

Deși aceste căști erau așteptate cu entuziasm, debutul lor a fost marcat de controverse, iar compania a fost criticată pentru problemele de fabricație. Totuși, după o perioadă de reevaluare a produsului, Samsung a reluat livrările.

Primele probleme de calitate

Galaxy Buds 3 Pro au fost lansate oficial pe 10 iulie 2024. După o săptămână, au început să apară plângeri din partea utilizatorilor, care au remarcat defecte majore de fabricație. Câteva exemple: deformarea carcasei de plastic, fragilitatea excesivă a dopurilor din silicon și gap-urile inegale între componente.

Pe 22 iulie, la cinci zile după ce plângerile au devenit virale online, Samsung a oprit temporar livrările pentru a investiga problemele raportate. Compania a reanalizat și a verificat toate unitățile care fuseseră deja aprobate pentru vânzare.

Reluarea livrărilor

După câteva săptămâni de așteptare și incertitudine, Samsung a început să reia livrările pentru Galaxy Buds 3 Pro, începând cu Europa și SUA. Membrii activi ai comunității galaxybuds de pe Reddit au raportat că unitățile cu ajustări vor începe să ajungă la utilizatorii din Europa de pe 15 august încolo.

User-ul Lamirian215 spune că a primit deja căștile, dar nu a verificat când au fost fabricate. Deci s-ar putea să fie vorba despre unul dintre modelele ce au primit plângeri de la alți utilizatori. Momentan, el nu a întâmpinat nicio problemă cu acestea.

Sursa foto: Reddit

Dacă ați făcut o precomandă, verificați starea ei pe site pentru a afla detalii despre când va ajunge produsul la Dumneavoastră.

Lansarea Galaxy Buds 3 Pro a fost marcată de dificultăți semnificative, însă Samsung a demonstrat că poate reacționa prompt la feedback-ul clienților și că este dispusă să ia măsuri pentru a rezolva problemele apărute. Rămâne de văzut dacă aceste măsuri vor fi suficiente pentru a restabili pe deplin reputația companiei când vine vorba despre căști wireless de înaltă performanță.

Sursa: SamMobile

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult