Sony lansează boxa portabilă LinkBuds Speaker

07.10.2024
Sony lansează boxa portabilă LinkBuds Speaker
Foto: Sony

După lansările noilor căști wireless LinkBuds Fit și LinkBuds Open, Sony întregește această gamă cu un nou tip de produs: boxa portabilă LinkBuds Speaker.

Aceasta împrumută caracteristici de la „suratele” sale mai mici, precum Auto Switch, care oferă conectivitate îmbunătățită, dar și o calitate bună și bine echilibrată a sunetului, în ciuda dimensiunilor reduse ale boxei. Utilizatorii boxei pot purta discuții telefonice și asculta la claritate maximă și se pot bucura de flexibilitate, cu o autonomie mare a bateriei și o curea practică ce le permite să transporte cu ei boxa oriunde.

Funcția Auto Switch comută automat redarea între căștile LinkBuds și boxa LinkBuds Speaker, în funcție de context. Mai mult, cu funcția Quick Access utilizatorii pot porni funcția de redare cu o singură atingere, iar Auto Play redă muzica în funcție de rutina specifică a fiecăruia, pentru o experiență mai personalizată. Sunetul clar și bine echilibrat este livrat de o unitate de difuzoare X- Balanced, un tweeter și radiatoare pasive, rezultând o experiență de audiție plăcută.

Boxa LinkBuds se laudă cu cea mai bună calitate a apelurilor dintre toate difuzoarele portabile de la Sony. Producătorul promite că discuțiile telefonice vor fi clare datorită anulării ecoului, pentru a asigura buna desfășurare a apelului.

Rezistentă la apă, cu o baterie de lungă durată

Cureaua practică, detașabilă, le permite utilizatorilor să ia cu ei boxa LinkBuds oriunde merg, în altă cameră sau în bucătărie. În plus, suportul de încărcare dedicat asigură o încărcare simplă. De asemenea, cu un rating de rezistență la apă IPX4, boxa poate fi folosită în jurul surselor de apă fără griji cu privire la picături. Iar cu o autonomie a bateriei de până la 25 de ore, muzica este garantată pentru zi întreagă.

Boxa LinkBuds este compatibilă și cu noua aplicație Sound Connect, noile sale tehnologii, cum ar fi Auto Switch, Quick Access și Auto Play fiind gestionate prin intermediul acestei aplicații.

Boxa LinkBuds Speaker va fi disponibilă pe parcursul lunii octombrie 2024, în culorile gri deschis și negru, la prețul recomandat de 790 lei.

LinkBuds Speaker
Foto: Sony

Sursa: Sony România

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult