WF-C510: Noile căști wireless de buget de la Sony cu autonomie de 22 de ore

05.08.2024
WF-C510: Noile căști wireless de buget de la Sony cu autonomie de 22 de ore

Se pare că Sony WF-C500, căștile wireless populare și în România datorită prețului accesibil și raportului excelent calitate-preț, vor primi un succesor: modelul WF-C510. Acesta va aduce câteva îmbunătățiri, dar nu va arăta foarte diferit de modelele actuale ale celebrului brand japonez.

Imagini și detalii despre Sony WF-C510

User-ul MysteryLupin de pe X (fostul Twitter) a postat recent mai multe imagini cu noile căști, cutia de încărcare, precum și detalii despre caracteristicile și autonomia bateriei.

Din imagini, se observă cum cutia de încărcare nu a suferit schimbări majore. Există același port USB-C, buton de asociere și buton de funcții ca pe modelele actuale. De asemenea, căștile par la fel de mici și ușoare, vin cu trei seturi de dopuri de urechi și sunt disponibile pe negru, bej și alb.

O noutate importantă este faptul că modelul WF-C510 poate fi asociat cu două dispozitive Bluetooth simultan.

Îmbunătățiri ale autonomiei și caracteristici noi

Se pare că autonomia bateriei a crescut, ajungând la 22 de ore de utilizare zilnică, comparativ cu modelul anterior. Noile căști ar oferi modul Ambient Sound și certificarea IPX4, adică rezistență la praf și apă. Din păcate, nu sunt echipate cu tehnologia de anulare a zgomotului, foarte utilă pentru mulți utilizatori.

Căștile promit claritate și echilibru fără niciun fel de compromis, iar utilizatorii ar putea reda melodiile preferate instantaneu cu funcția Spotify Tap.

Acestea sunt informațiile disponibile momentan despre noile căști wireless Sony WF-C510. Rămâne de văzut cât vor costa și când vor fi lansate oficial. În România, modelul WF-C500 se vinde la un preț de aproximativ 260 de lei, așa că este de așteptat ca cel nou să coste puțin mai mult.

Având în vedere momentul lansării predecesorului model, este de așteptat ca Sony WF-C510 să fie anunțat undeva în septembrie 2024.

Sursa: TechRadar

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult